Gå til innhold

Serier som er spennende


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sett Breaking Bad? Så utrolig herlig serie.

 

Kommer sikkert noen å anbefaler Prison Break også siden det er "tidenez spennende xoxo", men pass på - Farlig gjentakende og blir ikke akkurat bedre med sesongene.

Enig. Prison Break var bra den første sesongen. Etter hvert blir du bare lei over at alt går galt hele tiden. Ingenting skjer som planlagt. I lengden blir dette bare irriterende.

 

Liker du mini-serier? Band of Brothers, The Pacific...

 

Bare å ta en titt på imdb.com så finner du fort en serie med god ranking.

Lenke til kommentar

Jeg anbefaler uten tvil; LOST

Helt fantastisk serie.

 

Selv om du allerede er advart, så må jeg si Prison Break. Første sesongen er klasse og setter du deg ned med den sesongen i morgen, så er du sikkert ferdig på to dager. Hver eneste episode av Prison Break er spennende, men det blir dårligere og dårligere, selv om spenningen alltid er tilstede.

Lenke til kommentar

 

Serier som jeg kan anbefale:

- Firefly (kun 14 episoder, ingen ordentlig avslutning)

 

Niko :)

 

 

Jeg vil nå si at filmen var en fuckings bra avslutning.

 

Til TS: Du vil sikkert like Prison Break sesong en veldig godt, og tror nok Dexter vil falle i smak. Tipper du ville hatet Breaking Bad. Virker ikke som din type serie i det hele tatt.

Lenke til kommentar

Sett Breaking Bad? Så utrolig herlig serie.

 

Kommer sikkert noen å anbefaler Prison Break også siden det er "tidenez spennende xoxo", men pass på - Farlig gjentakende og blir ikke akkurat bedre med sesongene.

 

Hver sin smak.

Selv elsker jeg Prison Break, men som alle andre må jeg si at den første sesongen er den beste, så går det nedover. Spenningskurven i serien er fantastisk.

 

Breaking Bad er og en herlig serie og jeg anbefaler også The Walking Dead som N.N skrev lenger oppe i tråden.

Endret av Friction#
Lenke til kommentar

2 har fått et litt ufortjent møkkakjerring-rykte. Greit, det er en del fillers midtveis, men vi får masse hatch-morro og to av seriens beste karakterer blir jo introdusert her. 3'ern blir jo også glimrende mot slutten.

 

6'ern derimot tør jeg nesten ikke begynne på. Etter den såkalte comeback-streaken med 4 & 5 var forventningene til skyhøye til avslutningen, og jeg må si at jeg ble svært skuffet over hvordan det hele var snekret sammen. Slutten har jo som kjent delt campen i to, og det er jo en annen diskusjon, men jeg synes selve sesongen var svak med mye løping frem og tilbake, nødløsninger og små-kjedelige episoder.

Lenke til kommentar

Mad Men.

 

En av mine favorittserier noensinne, men tviler på dette er hva trådstarter leter etter når han sikter til spenningsserie. Jeg ville ha anbefalt The Walking Dead - en ordentlig spennende serie om zombier. Eventuelt kan du jo teste Breaking Bad som handler om en kjemilærer som får kreft. For å betale for alle behandlingene begynner han å produsere det narkotiske stoffet "crystal meth".

 

Hvis du ønsker noe litt mer "overflatisk" vil jeg tro LOST, Chuck og House MD (fantastisk serie om den vicodin addicted legen House) er noe for deg. :)

Endret av Autzen
Lenke til kommentar

Jeg anbefaler uten tvil; LOST

Helt fantastisk serie.

 

Men de har trykket en advarsel på boksen om kjip siste sesong.

Hvis man først skal peke ut en kjip sesong i Lost så ville jeg heller gått for 2 og 3. Jeg likte alt fra 4 til siste sesong, og det eneste negative jeg vil trekke frem er at siste episode er litt "meh".

 

Sier meg helt enig med deg her, Dorian Gray. Sesong 1,4,5 og 6 er intet mindre enn fantastisk bra. Det er ikke noe galt med sesong 2 og 3, men de er nok ikke helt på samme nivå som de andre, spesielt sesong 2. Det var vel i denne sesongen at serien mistet en del tilhengere.

 

Jeg glemte forresten å nevne Dexter. Utrolig bra og spennende serie.

Endret av Magiii
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...