Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Personlige egenskaper


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vet ikke om jeg forstår spm ditt rett.

Men noen av de tingene jeg synes er en positiv egenskap til de rundt meg er vel

 


  •  
  • Selvinnsikt
  • Selvsikker
  • Flittig(ikke en slask altså)
  • God humor

Er vel noen av de egenskapene jeg kommer på akkurat nu.

 

Lurer på hvile personlige egenskaper som blir ansett som positivt blandt medmennesker, som jeg vil prøve å utvikle. Jeg lurer også på hvile egenskaper som folk ser på som negativt, som jeg skal prøve å luke bort. :)

 

Takker for tips :D

Endret av Lester Freemon
Lenke til kommentar

Hvilke personlige egenskaper blir mest satt pris på av de rundt deg? Og hvilke egenskaper blir misslikt av andre? Prøver å utvikle meg litt :)

 

Godlukt og bra kroppshygende er vel ikke en egenskap? Heller er ikke disse overfladiske "egenskapene" som penger, utsende og makt. Men de virkelig egenskapene folk rundt deg vil sette pris på, og selvfølgelig damene er:

 

1) Ikke kritiserer andres meninger

- 99/100 mennesker vil ALDRI innrømme at dems mening er på noen som helst måte feil. Så ikke kritiser, det vil skape uvenner. Men fortsatt så mange som gjør det eller hva :p

 

2) Ikke døm

- Aldri døm andre runt deg. Ikke kjør en liten tankeprossess i hodet ditt som sier "Jeg er bedre enn deg". Aldri! Det er egoistisk, det er en dum unskylding for bedre selvfølelse. Smil til dem, og de vil smile til deg.

 

3) Ikke klag/sutr

- Mange som gjør dette, hvorfor? Å klage er en barnlig-medfødt egenskap som har sin funksjon som skal prøve å endre virkelighetsbilde av slik det er. Face the reality, ikke prøv å endr på sittuasjonen. Lev deg inn i den, og du vil se at du drar andre inn i din virkelighet.

 

4) Bli interesert i andre mennesker

- Generelt, så bryr andre mennesker seg om KUN dem selv. Det mest brukte ordet i språket når du snakker med en person er jeg. Vær interesert i hva andre mennesker sier, spør spørsmål, men ikke virk klengete. Spør med ethuisme.

 

5) Få mennesker rundt deg til å føle seg verdsatt

- Vi mennesker er på jakt etter en ting, og det er å bli verdsatt og godkjennelse. Faktisk #1 grunn på hvorfor du skrev dette innlegget, og selvfølgelig hvorfor jeg svarer, er å få føle denne godkjellesen. Alle valg, i et punkt, linker til å ha betydning - å vite hvem du er.

 

6) Smil :D

- Vi kan da selvfølgelig ikke glemme denne her. Smil!! HELE TIDEN! Å smile viser at du er glad for å se personen, som gir en følelse av betdyning. Smil til ukjente, og de vil smile tilbake

 

Dette er nøkkelord på hvordan du skal få din sosialeside bedre, hva med din personligside?

 

1) Vit hvem du er

- Hvem er du? Finn ut hvem du er, punkt for punkt, og du vil vitte at alt går lettere i livetn når du har et kall å følge. Viste du at faktisk store deler av befolkningen, dette kan være dinne venner og famillie, ikke vet hva de vil i livet? De går gjennom livet helt uten noe mening. Skap en mening. Gjør det du vil

 

2) Bygg opp en stærk virkelighstsans

- Selvtilit er nøkkelen. En stærk virkelighetssans gjør deg utfordrende og drar på deg karisma. Trust will win, ya know how to become the hero in the building? One word, one god damn simple word, TRUST.

 

3) Ikke lev opp til andres forhåpninger og forventinger

- Mange mennesker i dag går gjennom livet ved å hele tiden prøve å leve seg opp til andres forhåpninger av hva DE vil at DU skal være som. Du vil finne mange eksempler på slikt, og det er noe det moderne samfunnet har programmert i oss. "Synes du jeg er pen?", "Hva synes du om meg" eller "Hva synes du om dette?" og slike spørsmål viser en stærk ønske om å leve oss til den andres personens forventing av hva du skal være. Lev livet slik du vil, snakk heller om den andre personen, alle elsker å snakke om seg selv :)

 

4) Bli en leder

- Den beste personlige egenskapen, og det jeg tar til slutt er å bli en leder (fordi jeg orker ikke å skrive noe mer nå lol :p). Hjernen din er egentlig ikke noe motivert på noen måter å bli en leder, men skal du se, blir du en leder over noe så vil din selvtilit og innertrust øke 10000%. Bli en leder sier vel seg selv.

 

edit: og en annen ting jeg kom på akkurat nå - Slutt å se på det ytre, se på det indre. Om du vil vite hva jeg mener med dette så les .doc filen og teksten "Remember, beauty is only skin deep" som ble skrevet av en 10 klassing på tentamen. Vær forbret på feil, men les og du vil skjønne hva jeg mener med se på det indre.

Focus Magazine May 2010 Tentamen.docx

Endret av Knife
  • Liker 6
Lenke til kommentar

I den vestlige verden vil jeg tro de aller fleste vil mene dette er gode egenskaper:

1. Åpent sinn

2. Høy toleranse

3. Medmenneskelighet

4. Personlig selvbevissthet (det inkluderer alt fra selvironi til selvtillig osv.)

 

Innehar du disse fire egenskapene eller forståelsen av dem, så er det aller meste gjort. Det som da blir "negative" egenskaper vil være de som motstrider de ovennevnte.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...