Gå til innhold

Hva er Svenskene god på?


Sopps

Anbefalte innlegg

hei

 

ja, Hva er svenskene god på?

 

en av tingene er at det er en del spill entuiaster som lager gode spillfilmer med tanke på en annen form en hva spillet egentlig handler om. de lager parodier med spillet som bakgrunn og bug i spillet. de forandrer programmeringskodene og legger til programvarer selv og lager et godt resultat av det. det er Snoken Production jeg snakker om. det beste filmene er Mine og Mine 2. disse er basert på Battlefield 2. de har og komt med Frost og Frost 2 som er basert på Battlefield 2142.

 

her har du kjente sanger som de lager en scene til, parodi på: Monty Python, idol, Coyote and Road Runner fra Lonney tunes, baywatch med avkledde soldater i sterke og friske farger, og mye mye mer.

 

så da spør jeg. Hva er svenskene god på?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ikea

 

En kjede som baserer seg på å selge skrot er ikke noe å være stolt av. Det er som om vi skulle være stolte av europris og nille. Av prinsipelle grunner, som at slike kjeder fremmer bruk og kast som bokstavelig talt er å sløse med ressurser, handler jeg derfor aldri hos de.

Endret av Wassabi
Lenke til kommentar

ikes selger produkter til en billig pris. til gjengjeld får du dårlig produkt. men man forventer ikke kvalitet hos de. bare en billig pris til at det holder så lenge det holder. ikea kjøkken er stygt og billig, mens HTH kjøkken og andre merkevare kjeder selger dyrt og for sånn passe god kvalitet.

 

har dere sett disse barne møblene da?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...