Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jenters kunnskap om penisstørrelse (i reelle cm)


Kleif

Anbefalte innlegg

Det hender at man hører jenter uttale seg om størrelsen på penis. De kan for eksempel si ting som "Den må være minst 17 cm", eller "13 cm er dritlite ass!". Noe som er litt rart med tanke på at gjennomsnittspenisen er mellom 13-15cm.

 

Så jeg lurer på hvordan de har tilegnet seg denne kunnskapen om hvor store penisene de har hatt kontakt med faktisk har vært. Har de målt falukorvene selv og fulgt offisielle retningslinjer for dette, eller har de spurt gutten og tatt svaret som den ubesudlede sannhet? Faktum er jo at man oppnår ulike resultater ved ulike målemetoder, samtidig som mange sikkert skryter på seg en cm eller to. Faktisk viser studier der menn har målt sitt eget utstyr en større gjennomsnittstørrelse enn studier der fagpersoner måler opp. Så hvorfor gir noen jenter inntrykk av å ha så god oversikt over penisstørrelser?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jenter eier ikke øyemål. Kjæresten min sier at det er kjipt med en liten penis, den burde helst være 18+. Paradoksalt nok sier hun at jeg har en pen, deilig og "så stor" penis. Min penis er helt gjennomsnittlig med sine 15-16 cm ...

 

Da jeg konfronterte henne med dette en gang hun var opptatt med å beundre den med superlativer, skjønte hun ingenting.

 

En venninne av meg måler tydeligvis mannens potensiale som elsker, utelukkende ut fra størrelsen på penisen hans. Hun holder opp to fingre med 20-25 cm mellomrom, og hevder påstålig at hun ikke gidder å ligge med gutter under denne lengden ... Lykke til, sier jeg bare ...

 

Skal vi tro denne statistikken må hun da lete blant under 0,3 % av verdens befolkning

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Så hvorfor gir noen jenter inntrykk av å ha så god oversikt over penisstørrelser?

Fordi vi liker å tro det. Vi eier eeegentlig ikke øyemål.

 

Eksempel: Min kjære er mellom 19 og 20. Fakta. Men, en gang han holdt opp noe, nå husker jeg ikke hva, som han hadde sjekket var ca samme lengde som penisen og ba meg tippe lengde var jeg sikker på at den tingen var i alle fall 30. Øyemål er oppskrytt. 8D

Lenke til kommentar

Nå er ikke jeg så veldig opptatt av penisstørrelser, men jeg venter i alle fall med å "bedømme" noe som helst før jeg har kjent han i meg. Det er vel der jeg "måler" best. :!:

 

Men jeg har målt et par stykker, for moro skyld, og har ikke blitt overrasket verken positivt eller negativt så jeg tror ikke øyemålet er så veldig dårlig.

 

Dessuten er tykkelsen viktigst, som Cheshire Cat påpeker!

Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432

Det blir for dumt å si at jenter ikke eier øyemål. Det er forskjellig i fra person til person. Jeg er jente, og veldig flink med øyemål. Både vekt og størrelse og gram og liter, you name it.

Lenke til kommentar

Penis vil også variere i lengde avhengig av hvor kåt man er. Hvis jeg går 2-3 dager uten orgasme før jeg treffer dama så vil den være så mye som 1-1,5 cm enn hvis jeg runka tidligere på dagen. Er det mot slutten av en sexøkt (men fortsatt erigert) så er den ofte enda kortere. Dog, jeg er ikke i nærheten av 20-25, men med mine 17-18,5 cm så har jeg sjelden opplevd at jeg ikke klarer å "bunne" damer jeg ligger med. Noen ganger krever det litt andre stillinger, men det er da bare moro. Kjører man for dypt, for hardt, så ender det bare opp med å bli smertefullt for dama uansett og det er da ikke no moro for henne (og for min del er det heller ikke særlig stas å være "forsiktig" med støtinga når jeg er i gang).

 

Som nevnt, tykkelse gjelder også.

 

Det aller viktigste dog (og dette sa jeg til en asiatisk venn av meg som klagde over sine 12 cm): "It's not the size of the boat, but the motion of the ocean."

 

(Ikke spør hvordan vi havnet på samtalen om hvor store peniser vi hadde, det var en sein og veldig fuktig kveld :p)

Lenke til kommentar

Er ikke rart damer ikke kan lukeparkere når gutter skal ha dem til å tro at dette: ---------------- er 20 cm :new_woot:

Pøh! Med en passelig stor skjerm og en oppløsning så lav at pikslene blir store som legoklosser, så skal jeg nok få det der til å bli flere meter :green:

 

Uansett, det er aldeles ingen hemmelighet at kvinner generelt er dårligere på romforståelse enn menn. Dette er nok et av de mest markante forskjellen mellom kvinner og menn. Det er bare å spørre Avinor hvor de fleste kvinner faller av i flygeleder-utdanningen. Svaret man får er nok 3D-testene hvor man tester kandidatens romforståelse. Det er såklart ikke dermed sagt at alle kvinner har dårlig romforståelse og at alle menn har god romforståelse. Det motsatte kan helt klart være tilfellet også, men tendensen er allikevel at menn er bedre på dette området.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...