Gå til innhold

Bannetråden v3


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Banner Vida for jeg finnes ikke slem jeg blir bare så utrolig nervøs når jeg ikke har hørt noe fra dem siden i går kveld å jeg vet jeg skulle fått melding av dem mellom klokka tolv å to i dag for rundt da skulle dem ha landa på gardemoen å nå har jeg ikek hørt noenting! Tror faktisk jeg seriøst legger meg til å sove lit siden jeg bare sov tre time i natt.

Lenke til kommentar

Banner Latias for mobilen er slått av fordi jeg vet ikke hvor dem er enten er di på vei fra toronto di skulle mellom lande i toronto når dem tok flyet i går! Siste meldingen jeg fikk var i går kveld når di skulle dra fra orlando med fly.

 

Må bare sove litt jeg ellers får jeg migrene :(

Endret av Nesa_til_Nuffene
Lenke til kommentar

Banner Vida for di skulle vært i norge mellom tolv å to i dag ! Di ligger seks timer BAK oss i orlando! Så jo jeg bekymrer meg... Hvertfall når jeg ikke hørte noe når di var i toronto en gang. Pluss atte søøsteren min som er i orlando ikke har hørt noe heller. så jo jeg bekymrer meg.

 

 

God natt.

Endret av Nesa_til_Nuffene
Lenke til kommentar

Banner Vida fordi da vil jeg avslutte med å si følgende:

 

Jeg har vært aktv i denne tråden i en veldig kort periode, og det er en tråd jeg har blitt ganske avhengig av. Det er en tråd som er åpen for alle, men både jeg og flere andre har sluttet eller kommer til å slutte pga. at to personer legger ut om sitt privatliv og alt ned til den minste detalj om hvor perfekt kjæresten er og hvor mye de elsker hverandre. Jeg har ingenting i mot hver enkelt person her, men når dette ligner mer og mer på en kjærlighetstråd for to istedenfor det tråden egentlig handler om, blir jeg lei.

 

Ønsker heller ikke å lage noe stor sak ut av dette, vil bare begrunne min avgang. Takk for meg og kos dere videre. :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Banner Latias fordi den støtter jeg.

 

Banner Chilly fordi hva tråden "egentlig" handler om, defineres av de aktive brukerne. At jeg og Latias stort sett blir stående med tråden for oss selv, skyldes i all hovedsak at det har vært en periode da svært få andre brukere har tatt noe initiativ. Alle er hjertelig velkommen til å snakke om akkurat det de vil her.

 

Dette skal være unødvendig å poengtere.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Banner Vida fordi hva tråden handler om defineres av de aktive brukerne? Så dersom en tråd handler om fotball og brukere diskuterer håndball, er det hva tråden egentlig handler om? Hvorfor du og Latias stort sett blir stående i tråden har jeg forklart i mitt forrige innlegg.

 

Dette skal være unødvendig å poengtere.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Banner Vida fordi nettopp. Som jeg skulle sagt det selv. Folk kan ikke klage når du og jeg er de eneste aktive her inne. Forslagene om at tittelen burde endres til "Vida og Latias' kjærlighetstråd" kan dere rett og slett spare oss for. Ta litt initiativ selv dersom dere ønsker at det skal bli snakket om andre ting her inne.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...