Gå til innhold

Oppgradere Firmware selv.


Anbefalte innlegg

Noe som er genialt ifra siemens er at de legger ut ny Firmware på sine hjemmesider så alt en trenger er en datakabel og internet - et kvarter så har man mobbis med siste opgradering på firmware.

 

Jeg lurer på om SonyEricsson gjør det samme, fordi jeg lukter på Se 610, men tror det er en del bugs på den som kan rettes med oppgradering av firmware'n som treg sms o.l. -men om jeg måtte på verksted med den for hver oppgradering, da står jeg heller over - Siemens s55'n min er fortsatt et råskinn.. (nå med fw 16).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

er vi sikre på dette ikke går? kjipern. kjøpte meg nettopp ny SE t610 i Malaysia(forøvrig ikke så mye å hente på pris om noen lurte på det. betalte ca 2800 norske, klarte ikke vente :roll: ). flott telefon, men skulle gjerne hatt norsk t9 på den. kjøpte s45 for snart et år siden i singapore, da sendte siemens meg ny firmware på CD. utrolig fint, dette går altså ikke med SE? sendte en mail til customer support den 30 juni, enda ikke fått svar engang....bra!! så konklusjon blir at jeg må vente til jeg kommer tilbake til norge i september? skrive manuelt frem til den tid?? :grumpy: jaja, sparer hvertfall litt penger, blir nok lite med meldinger fremover...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...