Gå til innhold

Er det noen andre som synes at det nye WoW ikke er så bra?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Alt eg høyrer fra absolutt alle i guildet er at dette er fantastisk.

 

Folk quester i starting areas og alt mulig for å sjekke ut dei nye questa, som visstnok skal vere meget godt gjennomført. (eg har ikkje prøvd sjøl). Spesielt UD starting zone har fått ståande applaus i min guild. Er vel noken nye cinematics også (i silverpine?) som eg enda ikkje har fått sett, men hørt rykter om.

 

Det vil vel alltid vere "vanilla var best, og etc" folk.

Lenke til kommentar

Snakka med ein som levla litt her i går. Azhara skulle vere hands down awesome no. Tok sjøl speedwayen i går. Anbefalast =D Er også eigen achivement for achihorer =)

 

I tillegg har det også revampa gearet du får under levleperioden?

Har sett links ifra q-rewards av gear som er heilt nytt, og som eg aldri har sett før.

Lenke til kommentar

Ja ok. Jeg får kjøpe expansion å se. Hadde ikke tenkt å kjøpe det i det hele tatt da jeg ble helt sjokkert når jeg sa Gadgetstan og logget av.

 

Jeg åpnet for slakt av det nye innholdet, men det er jo ingen av dere som er direkte negative til noe egentlig.

Så jeg skal møte opp på lansering å kjøpe det. Har spilt siden Vanilla så kanskje jeg endrer mening når jeg har fått prøvd litt mer.

Endret av Xanitra
Lenke til kommentar

Jeg liker endringene i scenery og quests. Questlines er interessante og morsomme, spesielt Keeshan i redridge.

 

Det jeg ikke liker derimot er endringene i talents og spells/skills. De har snudd oppned på alt. F.eks kan du få felguard på level 10 som warlock, men må vente til lvl 30+ før du kan lage mat og drikke som mage.

Endret av Bjohansen
Lenke til kommentar

Det er ganske vanlig blant oss homosapiens å være skeptiske til endringer. Vi søker det trygge vante fremfor det nye og uvante, det er helt normalt.

 

Og hver eneste expansion som har kommet har det kommet tråder som rakker ned på innholdet - så blir man vant til det og spiller i to nye år og blir skeptisk igjen når neste expansion kommer, hehe.

 

Personlig har jeg nesten bare gode ord å si om det nye vi har sett så langt. Questene er ekstremt godt gjennomført og endringene muligjør ting vi har drømt om i fem år - en flightpath i goldshire har til og med kommet opp.

 

Jeg gleder meg som en unge, nok en gang, til å sløse bort en uke ferie fra jobb for å nyte innholdet og banne og sverte over at jeg ikke klarte å bli serverfirst rogue til max level - selvom mitt mål nok en gang er å klare nettoppp det.

 

Edit. trykkleif

Endret av Badjoker
Lenke til kommentar

Ja ok. Jeg får kjøpe expansion å se. Hadde ikke tenkt å kjøpe det i det hele tatt da jeg ble helt sjokkert når jeg sa Gadgetstan og logget av.

:rofl:

 

Det er ganske vanlig blant oss homosapiens å være skeptiske til endringer. Vi søker det trygge vante fremfor det nye og uvante, det er helt normalt.

Så sant... bare se når det blir en liten mikroskopisk endring på Facebook, folk hyler og vræler jo som om de skulle ha sett fanden sjøl. Jeg for min del elsker endringer. Unntaket er layouten på forumet her, som ble helt rævva.

 

Eneste jeg irriterer meg over er den jævla skorpionen som står og lager lyder i Orgrimmar. Burn!

Endret av WarpX
Lenke til kommentar

Jeg vet dette er trolling, men jeg har spilt spillet en god stund. Er det bare meg som synes de nye endringene suger?

 

Det er da ikke trolling og ikke like det nye, det har du selfølgelig lov til. Har ikke fått opplevd det selv, men av det jeg har hørt og sett av videoer, ser det ganske lovende ut.

 

Trolling anklagelsen blir slengt ut altfor ofte, i det fleste tilfeller er det idioter med skikkelig flawed logic som blir tatt på fersken, også skriver de bare lolol jeg troller som en teit unnskyldning. Har aldri forstått dette trolling fenomenet, hvorfor folk gidder, og hvorfor det er morsomt. Så før du tror en person troller, tenk deg litt om, kan det bare være at personen faktisk er så dum? Ja det er faktisk ofte slik.

 

Men usikker på hvor glad jeg er i de gamle dungeons revampene, det tar liksom litt vekk av følelsen når får bare alle quest insta i dungeonen, og at de har kortet de ned mye. I stedet for en episk instance, blir det som et slags vannet ned minigame. Vel jeg får sjekket det ut først, men frykter dette kan være tilfellet.

Endret av Nycoplus
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...