Gå til innhold

Jobb på peppes


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

etter det jeg har hørt er svaret nei. Det er opplæring, men du trenger ikke være kokk. Er strengt talt ikke noe hokus pokus. Peppes kokker bestemmer hvilke pizzaer som skal på menyen, mengde ingredienser, steketid, osv. Det meste får du ferdig (bare å strø over pizzaen i bestemt rekkefølge, putte i ovnen, ta ut).

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Eit lite søk på stillingsannonser for Peppes Pizza avslører at det som trådstarter her kaller kokk formelt sett heiter "kjøkkenmedarbeider" der kompetansekravet er at du er myndig og behersker norsk.

Er med andre ord ikkje akkurat snakk om kokkekunst her, meir en person som setter sammen prefabrikerte produkter i rette rekkefølgen.

Rekner med at jobben går ut på å smøre ferdiglaga pizzasaus på ferdiglaga pizzabunner og deretter strør ferdig strimmla ost og kjøtt over pizzaen før du setter den inn i ferdiginnstillt ovn.

 

Når det gjeld arbeidsanbefaling så veit eg ikkje så mykje om det, har hatt ein bekjent som har jobbet som servitør der i ei kort periode men eg veit ikkje meir en det.

Jobben er nok omtrent like dårlig betalt og travel som dei fleste andre tilsvarande servicejobbar.

Einaste fordelen med Peppes Pizza er vel at du får tilbud om gratis pizza i staden for gratis burger som du hadde fått dersom du jobbar på eit gatekjøkken. Men du blir fort nok kvalm berre av tanken på slik ferdigmat så akkurat det burde ikkje være utslagsgivande når du velger jobb.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Har selv jobbet som kokk på Peppes i 6 måneder. Lønnen er god og oppgavene enkle.

 

Trivsel vil sterkt variere fra resturant til resturant. Det samme gjelder stress og fysisk påkjenning.

 

Personlig rangerer jeg kokk på peppes som den desidert værste jobben jeg har hatt, og heg har jobbet som telefonselger, på mcern og som støttekontakt. Dette har dog noe med miljøet på resturanten og sjefen jeg hadde. Har kompiser som jobber på andre Peppeser som digger det!

Lenke til kommentar
  • 10 år senere...
  • 4 uker senere...
Tommy1 skrev (På 25.5.2021 den 13.19):

Noen som har jobbet i pepps i det siste som vet lønna ca.  og hvordan er det med å lage ting der er deigen ferdig på brett eller må man ta og forme den rull selv. ?? hva med sus er den ferdig. ?? 

Har en kollega som serverer og kjører pizza hos Peppes nå. Han tjener 170kr timen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...