Gå til innhold

hva best linux?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Teit tråd.

 

Mitt forslag er at alle "hva er best.." ting bare blir fjerna.

Er man virkelig interesert i hva som passer seg best så bruker man hjernen.

 

Det er fortsatt lov å skrive rett norsk Thomas, foreldrene din har sikkert en ordbok om du trenger.

Lenke til kommentar
Har noen hører om yellow dog linux 3,0 :-?

 

hvor finn internett programer f.eks WineX , osv.... :-?

Yellow Dog er sikkert grei hvis du har Mac :) Hvis du hadde tatt en kjapp titt på hjemmesiden deres ser du at den er til PowerPC.

 

Du har sikkert PC, og da er Mandrake og Suse veldig greie for nybegynere.

 

 

Programmer finner du på freshmeat.net

Lenke til kommentar

Jeg er skjønner ikke helt hva du mener, men jeg forstår det slik at du har prøvd en del distroer og ikke er helt fornøyd med noen av dem. Har jeg rett?

 

Jeg vil anbefale deg å prøve Arch Linux. Veldig fin distro med "pakkeinnstallering" (pacman). Kjører denne selv for tiden. men den er ikke beregnet for bleikfiser altså. :wink:

 

:)

Lenke til kommentar
ja ferdig med red hat 9 men jeg vil laste mer programmer

 

noen programmer malge viktig som støtte ting

 

men red hat 9 kan ikke spiller Fs2002 :roll: ?

 

hvis kan ja hvordan??

Hvis du kjører Windows er det liten grunn til å herke med å få FS2k2 til å virke i Linux (til tross for at enkelte sier at ytelsen blir )bedre i Linux enn i Windows :o ). Hvis du vil spille Windowsspill i Linux må du enten bruke Wine eller Winex. Winex tror jeg bare er tilgjengelig på CVS, altså ikke "fritt" tilgjengelig. I tillegg så har Winex et mer kommersielt preg over seg (Wine og Winex er faktisk brødre :-) ). Derfor kan man, mot en bestemt pris i måneden oppgradere grafikkbibliotekene (Emulering av DirectX og "alle" dets funksjoner) hvilket kan anses som en fordel når man tester ut nye spill.

 

Wine "støtter" også Direct3d, men er vel mer en "all-rounder" (rett meg hvis jeg tar feil). Blandt de spillene som påstås å virke i Wine kan jeg nevne fs2k2, half-life, unreal (ikke unreal 2) og deus ex (og flere kommer jeg ikke på i farten...).

 

Du kan laste ned Wine på www.winehq.com. Her finner du også mye god dokumentasjon og starthjelp.

 

Det finnes også endel morsomme Linux-spill, som distruberes fritt; Tux Racer er en av mine favoritter (øh morsom musikk...). Søk på google, og du vil finne...

 

Det ser ut til at du valgte å bruke Red Hat... Uansett: Hvilken distrubsjon du velger avhenger av både smak og behov. Noen distrubsjoner krever litt mer av brukeren, men desto mer lærer man . Jeg vil muligens fraråde folk fra å bruke distrubsjoner som Mandrake- distrubsjoner som er så brukervennlige at brukeren står hjelpeløs den dagen han må bruke (eller bare har tilgang til) kommandolinjen.

 

Jeg føler at samtlige av distrubsjonene jeg har prøvd (med unntak av Slackware) "tar kontroll" over alt (alt har en fancy GUI). Men oppgraderer man noen av programmene, så bugger GUIen. Derfor holder jeg nå på å laste ned alle pakkene til "distrubsjonen" LSF...

Lenke til kommentar
Etter hva jeg husker var ikke Thomas :-) døv, men skriver en hel del feil og bullshit bare for å irritere andre. Selv har han sagt at han har fått et 5900 ultra eller noe av en fabrikk i Tyskland.

 

ikke bare fått av fabrikken "men av en kar han møtte på fabrikken" faktisk, jæv*la idiot Thomas:-) det er seriøst ikke mulig å skrive så mye bullshit som du gjør selv om du er døv, tro meg jeg kjenner endel døve folk og dette du driver med diskriminerer de som faktisk _er_ døve.

 

får jeg "Advarsel" nå? kanskje en liten ferie? hihi, har ferie allerede jeg.. :lol:

hvis så:

moderatorene her kjenner nok ikke én døv person de kan sammenligne med og hvis de faktisk tror på dette (at Thiomas:-) er døv) burde de spore ip'en hans, ringe til han å få bekreftet at han er døv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...