Gå til innhold

Kamptråd - Atletico Madrid vs Rosenborg Ballklub 21/10 (3-0)


DJ_Dark

  

17 stemmer

  1. 1. Hvem vinner kampen?

    • Atletico Madrid
    • Uavgjort
    • Rosenborg Ballklub


Anbefalte innlegg

Europa-League-Betting-Bonus2.jpg

 

 

100px-Atletico_Madrid_logo.svg.pngVS rosenborglogo.png

 

 

Europa League

Gruppespill, Matchdag 3

Vicente Calderón, Madrid, Spania

21. oktober 2010 kl. 21.05

TV2 Zebra

tv2zebra.gif

 

EL-_Atletico_Madrid_125097b.jpg

 

Roar_Strand_Lustig__121144b.jpg

 

 

Kampen

 

Bunnlaget i Europa League gruppe B tar imot 3. plass Rosenborg på Vicente Calderon. Fjorårets Europa League-mestere, Atletico Madrid, har fått en vanskelig start på årets Europa League. Med tap borte for ARIS og uavgjort hjemme mot Bayer Leverkusen er laget sist i gruppen med ett poeng. Rosenborg har en seier mot ARIS og et stortap mot Bayer Leverkusen før kampen i Madrid. Med tre poeng er Rosenbogr på nest sisteplass før kampen, bak ARIS på målforskjell. Laqene vil gjøre sitt for å vinne, men både som et bedre lag og som hjemmelag er det stor sannsynlighet for at Atletico vinner denne kampen.

 

Tips: 3-1

 

 

bloggh%C3%B8nefoss122.jpg

 

 

Rosenborg

 

Rosenborg kommer fra helgen med 0-2-seier borte mot Hønefoss. En helt grei seier, uten å imponere særlig. Rade Prica var Rosenborgs store mann, men han burde scoret flere enn bare de to. Endelig kan man si at Prica begynner å nærme seg formen han hadde i fjor og det kommer på et meget godt tidspunkt. Etter en dårlig periode med en del svake resultat har Rosenborg igjen begynt å komme tilkbake på sitt vinnerspor og det lover godt før torsdagens kamp på Vicente Calderón.

Laget er så godt som det samme som mot Hønefoss. Den eneste forskjellen er at Bakary Saré blir plassert på benken ettersom Annan er klar igjen. Sistnevnte stod over forrige kamp mot Hønefoss pga karantene. Eggen fortsetter dermed med sin 4-3-3-formasjon, slik laget har gjort siden forrige matchdag i Europa League mot ARIS.

 

Videom_te_127844b.jpg

Videomøte før laget drar ned til Madrid.

 

Eggen sier selv til RBK.no at laget må prestere godt over snittet de har hatt så langt i år, om laget skal ha noen sjanse mot Atletico. Eggen sier også at det er viktig at Rosenborg spiller seg gode på Atleticos feil eller svakheter. Det er viktig å utnytte svakhetene laget har og angripe mot det. For Eggen er det ikke en mann man skal fokusere på. Før kampen har det vært mye snakk om Diego Forlan, men Eggen er mer opptatt av hele laget. Selv om Forlan er en god skytter er det også andre man må ta hensyn til. Forlans spissmakker er Argentinas velkjente spiss Sergio Agüero. Med mye snakk og kanskje mye fokus på Forlan kan denne spilleren snike seg unna nettopp dette og kanskje bli den store helten denne kvelden. Absolutt en spiller man må se godt etter. Det er også viktig å passe seg for Simão Sabrosa sine frispark. Ingenting å spøke med.

I forsvar er det viktig at spillerne ikke gjør store feil, slik som vi så mot Bayer Leverkusen og mot ARIS. Dorsin må heve seg mange hakk fra disse to kampene. I Europa blir man ofte straffet mye hardere enn man blir mot lag fra lille Norge.

 

Snacks fra RBK.no:

 

Et rutinert mannskap - Videoanalytiker Svein Maalen har briefet RBK-spillerne om Atletico Madrid, og kan fortelle om et rutinert men offensivt mannskap.

RBKTV: Plukker ut Atleticos svakheter - og spiller oss gode på disse. - Eggen snakker om hvordan laget skal utnytte Atleticos svakheter.

RBKTV: - Vet hva som venter - Prica før kampen.

- Et bedre lag nå - Lustig snakker ut om Rosenborg nå kontra før Leverkusen.

 

960x.jpg

 

 

Se opp for (Rosenborg)

 

30_rade_prica_113316a.jpg

Rade Prica - Viste gryende scoringsform mot Hønefoss på søndag og vil gjerne fortsette der han slapp. Han vil komme til færre sjanser enn han gjorde mot Hønefoss og dermed blir det ekstra viktig at han setter sjansene han får. Mitt tips er at han scorer Rosenborgs mål.

 

bloggh%C3%B8nefoss11.jpg

 

 

 

Atletico Madrid

 

Saks fra RBK.no

 

 

VMs beste spiller pluss Maradonas svigersønn møter Rosenborg i Madrid i morgen.

 

Historisk klubb

Atletico Madrid har vunnet serien og cupen ni ganger hver, og er dermed den tredje mest suksessrike klubben i Spania, bak Real Madrid og Barceona. I Europa har de vunnet cupvinner-cupen i 1962 og Europa League i 2010.

 

Laget spiller sine hjemmekamper på Vicente Calderón stadion, med plass til ca 55,000 tilskuere.

 

100831_vicente_125103e.jpg

 

Gjennom historien har de hatt en rekke kallenavn, blant annet Los Colchoneros, madrassmakerne, grunnet de røde og hvite stripene som minner om gammeldagse madrasser.

 

Blått som Blackburn

Klubben ble opprinnelig grunnlagt i 1903 av baskiske studenter i Madrid, som en ungdomsavdeling til deres hjemklubb Atletic Bilbao. Opprinnelig spilte laget i blått og hvitt, og det er flere teorier bak årsaken til at de byttet. Den morsomste stammer fra 1911 da et av styremedlemmene i klubben dro til England for å kjøpe drakter. Vanligvis kjøpte de Blackburn Rovers drakter, men ettersom han ikke fant det han var ute etter så kjøpte han i stedet Southampton sine drakter. Dermed ble draktenene røde og hvite som Southampton, mens de behold Blackburn Rovers sine blå shortser.

 

Klubben hadde sin første storhetstid etter 2. verdenskrig og langt ut på 60-tallet. Dessverre var byrival Real Madrid i denne perioden sannsynligvis verdens beste lag, så seriegullet gikk ofte dit.

 

Etter at Atletico Madrid vant the double i 1996 fulgte en tyngre periode, med økonomisk mislighold og nedrykk i 2000.

 

Tilbake i toppen

Midtveis i 2009-sesongen tok Quique Sánchez Flores over som trener for klubben, og har virkelig lykkes med å snu skuta. Etter å ha slått ut Liverpool i semifinalen i Europa League, vant de 2-1 over Fulham i finalen, og sikret klubben deres første internasjonale tittel på 48 år.

 

27. august spilte de Super Cup finale mot Champions League-vinner Inter, og vant 2-0. Etter sju serierunder ligger Atletico på femteplass i La Liga med fire seire, en uavgjort og to tap.

 

Spillerprofiler:

 

Diego_Forlan_med_Eu_124594e.jpg

Diego Forlan - spiss, Uruguay, har 68 mål på 103 kamper for Atletico Madrid. Typisk goalgetter. Ble kåret til beste spiller i VM i Sør-Afrika. Har tidligere spilt i Villarreal og Manchester United.

 

100831_aguero_125105e.jpg

Sergio Agüero – spiss, Argentina, 54 mål på 145 kamper. Teknisk kjapp dribler. Ble den yngste gjennom tidene til å debutere i den argentiske toppdivisjonen 15 år og 35 dager. Tidligere rekordholder var Diego Maradona, som nå er hans svigerfar.

 

100831_simao_125104e.jpg

Simão Sabrosa – midtbane, Portugal, 16 mål på 97 kamper. Kom til Atletico i 2007 etter seks år som kaptein og stjerne i Benfica. Den dribleglade vingen er også frisparkekspert, og var toppscorer i hvert år han spilte for Benfica.

 

Visste du at...:

...Raul var en ungdomsstjerne i Atletico Madrid helt til president Jesus Gil la ned ungdomssatsingen i 1994. Raul gikk dermed til byrival Real, og ble tidenes toppscorer i Champions League og på landslaget.

 

Louis_Aragones_125106e.jpg

...Atletico har også sin egen Nils Arne Eggen. Louis Aragones var en fryktet toppscorer igjennom 10 år i klubben, før han tok over som trener i 1974. Han har trent klubben i totalt fire perioder, sist gang i 2003.

 

100831_spiderman2_125102e.jpg

... fra 2003-05 var Columbia Pictures draktsponsor for klubben. Da ble sponsorlogo og drakter byttet jevnlig ut i fra hvilken film som var premiereaktuell. De hadde blant annet en bortedrakt med Spider-Man2 på.

 

Simao_Atletico_Madr_127758b.jpg

 

 

Antatt lag for Atletico Madrid:

 

13 De Gea

 

14 Filipe - 15 Godín - 21 Perea - 17 Ujfaluši

 

20 Simão - 8 Raúl García - 12 Paulo Assunção - 19 Reyes

 

7 Forlan - 22 Diego Costa

 

 

Rosenborgs lag:

 

Örlund

 

Lustig - Demidov - Bjärsmyr - Dorsin

 

Henriksen - Annan - Skjelbred

 

Moldskred - Prica - Iversen

 

Troppen: Daniel Örlund, Micke Lustig, Vadim Demidov, Mattias Bjärsmyr, Micke Dorsin, Markus Henriksen, Anthony Annan, Per Ciljan Skjelbred, Morten Moldskred, Rade Prica, Steffen Iversen, Trond Olsen, Simen Wangberg, Osei Oviasu, Bakary Saré, Michael Jamtfall, Roar Strand og Erik Mellevold Bråthen.

Endret av DJ_Dark
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Blir spennende å se om de klarer å spille opp mot sitt beste. Bjärsmyr har ikke vært god siden han ble kjøpt inn, så frykter at Atletico kommer til for mange sjangser og vinner 3-1. Klarer vi å jobbe godt i forsvar, skape gode overganger og samtitdig holde på ballen i perioder, kan vi ha muligheter for å få med ett poeng fra Madrid.

 

:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...