Gå til innhold

Finner ikke hovedkortdriverne til 64bit, trenger help


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du trenger neppe drivere til Win7, den finner det meste selv. Så har du ikke prøvd å installere Win7 enda, så gjør det, og du blir nok overrasket over hvor mange drivere Win7 har.

Er den koblet til nett samtidig, så laster ned eventuelt automatisk det Win7 mangler.

 

Selvsagt, noe kan det være den ikke finner, men de viktigste tingene finner den "alltid". Dette har jeg testet på pcer fra 2007 og nyere. Så er den eldre enn dette, og du ikke finner Win7 drivere på produsentens hjemmeside, så støtter nok neppe hovedkortet Win7.

 

Har du Vista i dag så støtter Win7 99% sikkert alt.

Har du XP i dag, er det noe mer usikkert.

Endret av myhken
Lenke til kommentar

Har nå innstallert w7, innstallert skjermkortdriveren manuelt, og fått innstallert anti-vriusprogram. Da skal det være alt jeg trenger å gjøre?

 

Takk for hjelpen.

 

Jepp, om alt funker, så er alt i orden. Kommer du deg på nett, og du har bra bilde på skjermen og lyden fungerer, og diskene fungerer, så er alt bare bra. Windows 7 er overlegen på drivere, så det er ikke det stresset som før.

 

Men selvsagt, har man bare en pc i huset, bør man laste ned driveren til nettverkskortet slik at man kommer seg på nett om alt feiler, så fort man er på nett kan man løse alt igjen. Så nettdriveren er bra å ha liggende om man kun har tilgang på en pc.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...