Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Irriterer meg over at folk ikke ser hvordan de påvirker andre.

I går var jeg ute med ei vennine. Vi kjørte litt rundt i byen.

Var koslig mens det samtidig ikke var det. Opplevde at hun virket irritert og sur. Noen ganger litt småfrekk mot meg. Så begynte hun å sitte på mobilen veldig mye. Prøvde å få i gang samtaler, .men de førte som regel ikke noen vei.

 

Jeg la meg flat da jeg kom hjem, fordi jeg naturlivis irriterte meg over henne i går, så jeg sendte melding og beklaget hvis jeg virket sur/irritert. Hvor hun presiserer med å svare "det går fint". Jeg burde fått unnskylding fordi hun var sur, hun var irritert, og hun var små frekk. Veit det ikke var meningen å være det, men hun hadde veldig kort lunte. Og det er klart det påvriker meg når jeg prøver så godt jeg kan å jeg merker at stemingen bare blir dårligere og dårligere.

 

Det som er mest irriterende er at jeg sendte melding å beklaget for noe jeg ikke behøvde. ... :realmad:

 

Jeg blir sjeldent irritert også. I og med at hun svarte med at det gikk fint, må hun ha merket noe på meg. Det var ikke så lett å merke at jeg var irritert, men jeg ble litt stille fordi jeg satt å tenkte at jeg angret noe sinnsykt for å ha blitt med ut.

 

 

Lenke til kommentar

Du skulle bare vært ærlig istedenfor å fiske etter en unnskyldning.

Ja, jeg skulle det. Har bare meg selv å takke. Jeg ville ikke dra det opp, fordi hun svingte veldig i humøret. Det lå på en måte rett under overflaten, så jeg følte ikke jeg kunne nevnt det. Tror ikke det hadde noe med meg å gjøre, var nok det at hun var sliten selv.

 

Kanskje det beste hadde vært å ikke lagt meg opp i det, men akkurat i går klarte jeg ikke det. Synes også det var greit å beklage hvis hun la merke til at jeg ble små irritert. Pleier ikke å bli det, er veldig sjeldent. Så da la jeg meg flat. Kanskje like greit at jeg ikke sa det til ho i går. Tror ikke det hadde blitt godt mottatt, men da er jeg en erfaring rikere.

 

 

:)

Lenke til kommentar

Jeg mente meldingen. Du hadde ingenting å unnskylde for og det hadde fint gått an å skrive sannheten uten å være frekk eller avvisende. Dersom hun hadde blitt sur for det og vist null forståelse er hun ikke noe særlig til venn.

Endret av Therawyn
Lenke til kommentar

Jeg mente meldingen. Du hadde ingenting å unnskylde for og det hadde fint gått an å skrive sannheten uten å være frekk eller avvisende. Dersom hun hadde blitt sur for det og vist null forståelse er hun ikke noe særlig til venn.

Skjønner.

 

Ja, det hadde nok vært bedre å gjøre det. Tror kanskje hun hadde blitt litt sur, men hun er egentlig veldig grei. Kan ikke vite hva slags reaksjon jeg hadde fått, men jeg var nok litt feig i går som ikke sa noe. Orka ikke drama. Eneste personen jeg har krangla med er henne. Da mener jeg skikkelig krangel.

 

Jeg lover at jeg skal si i fra neste gang :) Får meg til å føle meg bedre også. :)

Lenke til kommentar

 

Naboene over meg. De hopper og spretter. Høres ut som VM i turn. Tror jeg må skaffe meg maskinpistol. Leketøysvarianten da. Hadde vært gøy å sett fjeset på dem. Ha ha!

 

Og før du vet ordet av det blir du puttet inn. :rofl:

 

Tror kanskje det hadde vært verdt det. Hva som helst for litt fred og ro. ;)

Lenke til kommentar

Om du ikke har allerede, skaff deg surround-anlegg med en dugbar subwoofer. Montér den godt fast i taket og fyr løs.

Bra tips. Har et ganske godt anlegg. Håper de er glad i rock da (( :dribble:))

Får ta det i morra, det er verst før leggetid for barn.

Endret av kismet
Lenke til kommentar

Telefonen min roter noe helt forferdelig for tiden. Den nekter å koble til det ene nettverket hjemme, selv om alle andre klarer det, og kobler fra det nettverket den klarer å koble til i hytt og pine. Lurer på om jeg nå får smake straffen for å ha vært uforsiktig og mistet den i gulvet. :hm:

 

Jeg lover at jeg skal si i fra neste gang :) Får meg til å føle meg bedre også. :)

Det er bra. :) Du vinner ingenting på å være dørmatte. Jeg har vært sånn lenge nok til å se det selv nå.
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...