Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Folk som kommer inn i butikken og absolutt skal ha noe gratis, eller rabatt, eller helt andre absurde ting. Hva faen er det folk forventer egentlig? Man må jo være helt skutt i hue..

 

"Ahh, kom igjen da kompis. Kom igjen. Bare gi meg de fyrstikene gratis, hva er det? Sånn 10kr? Gi meg de a!?"

 

"Kan vi ikke få en cookie gratis da? <3<3<3"

 

"Kan jeg få lov til å få halv pris på maten?"

 

"Kan jeg få lukte på maten?"

 

"Du skal kaste de bollene i natt. Ikke sant? gi meg 5 stykker da, kom igjen."

Endret av Carlgutt
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Klør som setter deg i lakken da?

 

For å si det sånn, så parkerer jeg alltid langt unna kattenes "base" når jeg er hjemom på gården. Særlig gøy er det for dem når jeg har vasket bilen, for da må de opp på den med det samme og tråkke rundt med møkkete poter.

 

Det skjedde noen jeg vet om her for litt siden. Katta koste seg i motorrommet da de startet motoren... Den overlevde såvidt da så det gikk bra. Men de må alltid åpne panseret og sjekke om det er noen katt der før de starter bilene... :p

 

Been there. Hos oss er det rutine å ta opp panseret før vi starter bilen. Med 10-15 katter rundt omkring så er det fort gjort.

Lenke til kommentar

Og møte gamle kjentfolk når man er ute. Fy faen, det er så irriterende, mongo og ekstremt kleint at jeg automatisk vurderer selvmord. Det er gjerne en grunn til at vi ikke har sagt et eneste ord til hverandre på mange, mange år. Det er en grunn til at jeg prøver så godt jeg kan og ta et par omveier og ser ned i gulvet så jeg slipper å faktisk møte dere. Og det hele toppes med at de skal fortelle hver eneste lille detalje rundt de siste tre årene i deres liv, samt spørre om jeg gleder meg til jul og dritt. Faen! 'aight 'aight respect nigga, men nå har jeg dårlig tid. Hadet. Wooosh!

 

At folk gidder.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Har ikke mye kunnskap om nord-korea, men det irriterer ræva av meg at avisene skriver om alle japsene som gråter pg.a han diktatoren som har isolert dem fra omverdenen døde. Si meg, hadde en svær mengde vanlige mennesker fra Norge bryti sammen i gråt om Stoltenberg døde? Mulig jeg tenker ego, men det finnes måte på!

Nei, ganske tydelig at du ikke noen kunnskaper som helst om noe.

 

Spør meg om Datamaskiner, Konsoll, og video, jeg svarer:)

Lenke til kommentar

Klipsch X10i, Sennheiser CXII300 eller 400, ATH M50 (?) eller diverse lukkede klokker burde være et must. Det er skudpremie på idioter med koss porta pro eller Beats utenpå lua, og det samme med døve-før-de-blir-trevde-folk med proppene som fulgte med ipoden godt over maks. Kan godt hende de synes det er stas å høre Rihannna med Rue Boy, men jeg synes det er ganske fordømt uhøflig å trykke sin manglende musikksmak inn i øregangene på de femten nærmeste... Grrrrr.

Lenke til kommentar

Katter rundt bilen. Blir nervevrak av mindre...

 

Prøv kattespor i nylagt sement. Det opplevde vi, lite morsomt.

 

Katter som setter seg i motorrommet for å kose seg i varmen er toppen.

Det opplevde faren min. Katten hadde gjemt seg fremme ved vifta, så det gikk ikke så bra. Bilen måtte på verksted faktisk, så der fikk fadern kallenavnet "Cat Killer".

Lenke til kommentar

Folk som kommer bort til meg og prøver å ha en samtale med meg når de ser at jeg har på headsett, men når jeg ikke har på, så er det ingen som vil snakke. ugh

Jeg er blant disse folkene, grunnen til at vi slår an en prat, er fordi vi andre hører musikken; og da forsvinner jo prinsippet med headset.

 

Nja, hører du musikk selv om det ikke er noe på? Ofte tar jeg på headsett uten musikk fordi jeg ikke er i noe spesielt humør til å snakke, så slipper jeg å spre negativitet. Har sett mange her klage over folk som er sure og grinete, så derfor prøver jeg å unngå folk når jeg ikke er i topphumør.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...