Gå til innhold

Burde det opprettes en underkategori for EM-kvalifiseringen i fotball?


  

23 stemmer

  1. 1. Burde det komme en kategori for EM-kvalifiseringen?

    • Ja.
    • Nei.
    • Vet ikke/ingen formening.
      0


Anbefalte innlegg

To dager igjen til EM-kvalifiseringen begynner, burde det komme på plass en kategori for EM?

 

Det kan også være en ide å ha en EM-kategori først som sist. VM-kategorien var en stor suksess og det kan jo være en fordel med en EM-kategori som varer frem til sluttspillet er ferdig. Verdt et forsøk i hvert fall :)

To dager igjen til EM-kvalifiseringen begynner, ganske sikker på at det blir en del snakk rundt dette framover. Nye muligheter for Norge som virker å være sterkere nå enn på flere år, samtidig som at gruppa ikke er av den vanskeligste sorten. Under VM-kvalifiseringen ble diskusjonen spredd overalt. Norges kamper ble diskutert i landslagstråden, de andre kampene ble diskutert i fotballpuben, mens man ofte snakket om England sine kamper i f.eks. United-tråden (pga. at Rooney var involvert). Med en EM 2012-kategori på plass, kan man samle all debatt på ett sted. Dessuten har jo kamptråder blitt en stor suksess i fotballdelen dette året, og jeg tviler ikke på at brukerne kan videreføre den effekten til en eventuell EM-kategori også. Og om Norge først begynner å vinne kamper, kan dette bli veldig bra. Skader vel ikke å prøve? :)

 

Hva synes folket?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nei.

 

Kvalikkamper har blitt diskutert i landslagstråden før, så hvorfor ikke fortsette? Det blir bare mye mer å holde styr på. For EM er det greit med egen kategori, men jeg ser ikke poenget med en egen en for kvalifiseringen.

Det er altså greit med kamptråder for CL-kvalik mellom Rosenborg og Linfield (!), men når man snakker om viktige EM-kvalifiseringskamper for Norge så blir det for mye å holde styr på? Hvor ble det av fornuften? Dessuten er det snakk om en kategori for EM, altså at man bruker den samme under både kvaliken og selve sluttspillet. Tror du misforstod litt der.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...