Gå til innhold

Fra Trondheim til Kongsberg, raskest fram med bil


TheRuthless

Anbefalte innlegg

Hei, som tittelen forklarer så skal jeg komme meg fra Trondheim til Kongsberg med bil på raskest mulig tid, uten å bryte noen lover/regler.

Jeg har kommet fram til flere veivalg blant annet ved hjelp av tjenester som finn.no og 1881, men føler de ikke gir et helt riktig beskrivelse om hva som er raskest, bare teoretisk.

 

Litt informasjon:

Planen så langt er at jeg skal dra i morgen mellom 10:00 og 11:00.

Hvorav jeg kjører Østerdalen og etter å ha kommet inn på E6'en igjen tar av til Gardemoen og kjører til Hønefoss og nedover til Hokksund.

Før jeg så ankommer Kongsberg.

Dette er en vei jeg har fått høre korter ned kjøretiden med oppimot 1 time i forhold til å kjøre videre igjennom oslo og drammen. Dog dette gir stikk motsatt resultat på finn.no og 1881.

 

En annen rute vil eventuelt være å ta Gudbrandsdalen og ta av mot gjøvik og kjøre videre nedover til kongsberg på den strekningen... ?

 

Så da spør jeg om noen har innvendinger/forslag til først og fremst den jeg ruta jeg tror jeg skal ta men også den andre og eventuelt andre forslag?

Jeg setter pris på svar og vil helst høre på folk med erfaringer.

 

På forhånd Tusen Takk :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har kjørt denne veien endel ganger (riktignok bare til Krokstadelva og ikke Kongsberg)

 

Jeg kjører alltid rv.3 gjennom Østerdalen og ned igjennom Oslo og E18 til Drammen.

 

Jeg mener at veiene er bedre fra Gardermoen og til Oslo enn gjennom Hønefoss. Det tar meg ca. 1 time fra Gardermoen og hjem og ca. 25 min. til Kongsberg og det er omtrent "straka veien" fra Gardermoen og til Kongsberg.

 

Rv.3 er uansett raskere enn E6 hele veien.

Endret av Wipeout
Lenke til kommentar

Naf Ruteplanlegger sier 553,4km og at tiden vil ta 7t55min. Her foreslås turen gjennom Gudbrandsdalen og over Toten til Kongsberg.

 

TomTom's Route Planner som tar hensyn til når du reiser sier 577km og at turen vil ta 7t42min. Her foreslås turen via Østerdalen til Oslo, videre via Drammen og Øvre Eiker til Kongsberg.

 

Google Maps som bruker samme kartdata som TomTom sier 577km og 8t24min.

 

Ville nok tatt en annen "omvei" enn Gardermoen - Hønefoss hvis du skal slippe unna diverse bomstasjoner, det finnes to stykker mellom Gardermoen og Hamar/Løten: http://www.e6bompenger.no/

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...