Gå til innhold

FM11: Football Manager 2011 - Diskusjon og pratetråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skal sjekke ut :) Bare for resten å komme med anbefalinger fra 2-1. div også, for all del :D

Skaff deg en moderklubb(eller flere). Jeg sitter med Tottenham og Burnley som moderklubb for Elverum. Det er helt ypperlig!

Hvordan i all verden har du klart det :p?

 

Jeg sliter med å skaffe meg moderklubb for Alta, enda økonomien er rævva!

Lenke til kommentar

Vel, fikk først Nybergsund (p.g.a det lokale), takket nei, så fikk jeg RBK, takket ja. Hadde de et år, men avbrøt når jeg fikk Burnley.

 

Det hjelper nok at jeg vant cupen 1.sesongen (3 TL lag, og 5 fra 2.div i kvarten...) så jeg har vært i Europa League, og er i TL nå. Sjekket på FMRTE, har et rykte på drøyt 4000 i klubben nå! Uansett, skal ikke skryte på meg noe videre gode managerferdigheter, da dette er db'n hvor jeg har lagt til alle jeg kjenner fra nærområdet, og jeg har klart å holde alle, så jeg har vel et av de bedre lagene i norge. Uansett, det bør være mulig å få et TL-lag som moderklubb, og selvom kanskje ikke spillerene du får på lån er de beste spillerene på laget, så får man penger, treningskamp på hjemmebane og en bredere stall! :)

 

EDIT: Men det som irriterer meg er at "TV-Visning" har blitt borte... jeg har ikke mulighet til å velge det lenger. Kom i sesongskiftet 2011-2012 -.-

Endret av Stoddart
Lenke til kommentar

Jeg er i Tippeligaen selv da... Men styret måtte invistere i varmekabler, så da gikk jaggu meg klubben 45 millioner i underskudd.

Å fy feite. Jeg har litt inntekter, da vi har flyttet til en "fiktiv" stadion (egentlig er det en ny flerbrukshall i Elverum) så jeg slipper disse oppgraderingene, så jeg må igjen påpeke at ingenting av det jeg gjør er videre utrolig. Skal starte med en litt mer realistisk fil etter de siste skoleoppgavene har blitt gjort ferdig =)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-oVjeg2q2Tk

Sitter med strømsgodset som moderklubb, men det var mest for å få inn litt inntekter. Knuste Asker 5-1 i første kamp i Adeccoligaen nå, og har egentlig et godt nok lag til å klare meg i divisjonen + at økonomien min er helt ræva og utelukker flere spillerkjøp :p

 

Pål strand og Dardan Rexhaj leker på hver sin kant, og Kristian flittie Onstad og Magnus nysveen er konger bak i midten! :)

Endret av Slettet-oVjeg2q2Tk
Lenke til kommentar

Har ikke spilt så fryktelig lenge på noen savegamer så har ikke sett så mye på regens. Arild sundgot har 13 finishing og 14 composure hos meg, han holder bra nivå enda, 34 år. Angrer på at jeg ventet så lenge med å gi han ny kontrakt så han stikker ved sesongslutt. Litt dyr i drift, men verdt hver krone! 9 mål på 16 kamper i år.

 

Børven har 14 finishing og 11 composure, og cato hansen har 11 og 10.

 

Alves har 15 og 11.

 

Begynner å slite skikkelig med for mange utlendinger i troppen, får nesten hver uke tilbud om mer en gode nok utlendinger fra spesielt sør amerika.

Endret av Crispin
Lenke til kommentar

Det er faktisk et poeng, de regensa(som har vært tålig bra) jeg har sett til nå har alle hatt under 10 i composure.

 

Javel, alves er lei av å være på free transfer og vil kun ha 24.000 i lønn. Jeg har så ufattelig lyst å slå til, men jeg kommer til å rævkjøre meg økonomisk. Og tallene hans kommer vel til å falle noe voldsomt når som han snart er 32.

 

En veldig godt måte å tjene penger på er å bare hamstre inn av alt slags spillere som du blir tilbud gratis\nesten gratis fra - spesielt sør-amerika og selge de et halv år etterpå. Har tjent grovt på det.

Endret av Crispin
Lenke til kommentar

Det er noe galt her, og det bør justeres. Ben arfa fikk en cup kamp og nå etter og ha vært noen uker på free transfer etter trial krever han 45.000 lønn. Jeg slenger ut et cheeky bid på 17.000 og han akksepterer. Dette blir for dumt.

 

Nelson Rivas kom nettopp også på trial, anderson fra manu også. Hallo?!!??! Det virker som spillerne elsker klubben min etter en trial og godtar luselønn.

 

For øvrig sa van buyton og anelka nei til trial så litt edruelighet finnes det enda.

 

Ja jeg har nyeste patch. Tror jeg kan kalle dette en exploit ja. Har i alle fall aldri opplevd lignende med bryne, det beste jeg har klart før er uefa cup i tidligere spill.

Endret av Crispin
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...