Gå til innhold

Den store "Hvor får jeg tak i iPhone 4"-tråden


Ideal

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jadda!!! One of those days

 

Her skal jeg sende en bricked Iphone 4 i retur. Etter å ha slitt meg gjennom Apple support med engelsk og svensk talende folk blir endelig retur av telefon bestilt gjennom TNT.

3 dager senere ringer ei jente fra TNT og lurer på om jeg er hjemme fra 10-14, jaha.. joda jeg skal få til det. Kl 11 ringer det på døra av en TNT gubbe. Jeg har pakka telefon med "return number" som jeg fikk fra Apple. Men neida, TNT gubben nekter å ta med telefon for jeg har ikke printa ut det som TNT jenta som ringte skulle ha sendt meg på e-post, jippi! Fikk jo aldri noen e-post fra henne.

 

Får ett 810 nr jeg skal ringe, og gubben er i byen i 1 time, så om han skal ta med seg tlf så jeg må ringe han innen da. Satt 59 min på venting på TNT sitt telefon nr så blir jeg bare kutta! Helvete faen ta!

 

Telefon til 6000kr som faen ikke funker, TNT som ikke klarer å sende e-post skal frakte den.

Og nå må jeg kaste bort enda en dag på dette tullet!

Lenke til kommentar

Woho. fikk en hyggelig mail fra Apple nå.

Your Apple Order W94095736 Has Been Shipped.

 

De skulle egentlig ha sent den 6. sep. Men gjorde det idag istedet :dribble:

 

 

Da var Iphonen sendt! Var estimert lev. dato på den 15, og nå er den på den 7. :) Sendt med TNT.. Sporingsnummeret blir "Ikke funnet" på nettsiden dems nå, men jeg regner med at det bare må gå litt tid først? :)

Jepp, tar vel en dag før TNT får pakken, slik at sporingen starter.. Vil jeg tro. :)

Lenke til kommentar

Yesh!!

 

Da har jeg endelig fått tak i 32GB. Ringte rundt til div Telebutikken i Oslo sentrum, og dem sa at dem muligens skulle få en levering rundt 16-17 tiden. Da dro jeg til Expert Klingenberg og der hadde dem 2 på lager. :thumbup: Kjøpte likegodt begge.. kødda! :D

 

Men så ble det drama. Fordi jeg alt hadde bestilt en 16GB hos netcom.no tidligere denne uken. Jeg ringte dem og ba dem avbestille. Han fyren sa at det muligens ikke var mulig å få det gjort før etter helgen. Da klikket det fullstendig for meg. Jeg mener, hvor vanskelig å det å få avbestilt en telefon? Jeg ringte dit 3 ganger, og prata med 3 forskjellige, og han tredje kunne yte litt mer service. Istedefor å maile mobi, ringte han dem og fikk det gjort med en gang. (Hvor vanskelig var det? Liksom, nei vi må sende dem mail bla bla bla)

 

Har ventet på en ny iphone siden min 3G ble knust på jobb i februar..!

 

Nå er det bare å finne itunes til w7 64-bit. :roll:

Lenke til kommentar

Hmm.

Flere andre enn meg som ikke får sport pakken fra apple, via TNT?

 

De sendte den på fredag. Fant ingenting i helga (noe som sikkert er vanlig), men finner heller ingenting idag. Testa både med sporingsnummeret fra apple, og referansenummeret. Men kommer bare opp "Ikke funnet". Rart mtp apple har fått sporingsnummeret fra "Budfirmaets sporingsnummer".

 

Får bare vente til kveld\morgen, kanskje de oppdaterer noe da. :)

 

Hos apple står det;

Beregnet leveringsdato (kan bli endret) 03 Sep 2010 (kan bli endret)

Nåværende leveringsstatus Ute til levering 06 Sep 2010

Endret av Merko.
Lenke til kommentar

"Ute til levering" burde bety at du skal få den i dag. Apple oppdaterte med det hos meg også, samme dag som jeg fikk den. Angående sporingsnummeret vet jeg ikke, den burde jo kunne spores, men du kan se om den dukker opp i dag eller ei og ta det derfra.

Hmm ok.

Jeg trodde det hadde sått slik hele helgen, men etter skjermdumpen jeg posta lengre opp i tråden, så står det "utsendelse fullført". Så jeg anntar du har riktig :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...