Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jeg vill IKKE havne i venne sonen igjen, trenger tips, råd osv


Anbefalte innlegg

Her var jeg igjen, noen har vel lest om nederlaget mitt for ikke så lenge siden, men, alt føltes så "vanlig" med en gang etterpå, sliter ikke med det eller noe.

 

Nå er det snakk om bestevenninna til min bestevenninne :wee:

 

En liten søt og sjenert jente. :)

 

Det som først gjorde meg interessert, var vel det at ho er/var uerfaren, hadde nærmest ikke venner før ungdomsskolen, aldri hatt type eller noe. Pga av venne problemene på barneskolen, så er ho veldig sjenert, så det var jeg som tok kontakt med ho først, kan ikke si at ho viser noe interesse akkurat :ermm:

Om det er fordi ho er sjenert eller fordi ho ikke har noen interesse veit jeg ikke, men det vil jeg finne ut eller endre på :cool:

 

Jeg må jo bli bedre kjent med ho, uten å havne i vennesonen, som har skjedd før :ermm:

 

Jeg veit at jeg må være meg selv, noe jeg er. Takket være to-tre venninner er selvtilliten min mye høyere blant jenter enn for et år siden, noe jeg er veldig glad for, men den er ikke helt på topp.

 

Jeg er litt redd for å virke masete, siden det bare er jeg som startet samtaler på msn eller ellers.

 

Så kjære forumvenner, hvis jeg klarte å få frem mitt budskap godt nok:

 

HJELP MEG!

 

Mvh: Knut :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Få folk som er svært sjenerte til å snakke er ikke alltid enkelt, har selv vert borti slik situasjon der tiden er det beste virkemidlet, snakke med henne regelmessig til dem åpner seg mer.

 

Selv mener jeg en direkte samtale er bedre en MSN der personen åpner bedre opp til andre, selv utenfor datamaskinen, en blanding er sikkert det beste alternativet. Hvordan unngå å bli en venn er vel umulig, men viser litt følelser er sikkert den beste vegen å gå.

 

Du må ha lykke til :thumbup:

Endret av Tj-nome
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg går utifra at du er interessert i å bli sammen med jenta.

Mest sansynlig vil det være enklere for deg om ikke enkelt å få denne jenta vist du spiller kortene dine riktig. Da hun er veldig sjenert vil hun ofte være med motaklig til at du tar styringen.

 

Vist hun nevner noe hun liker, gi henne cred for det og vis interesse for emnet. dette gjør henne mer komfortabel med deg. Dette er key da hun er sjenert og kunne fort blitt skremt av en mer direkte approach. så skaper du en flørtende tone, gi henne komplimenter men også litt teasing. merk du må være VELDIG mild på teasingen siden hun sansyneligvis er litt mer sårbar en andre mindre sjenerte jenter. Så ville jeg regelrett invitert henne med på noe 1 on 1 og eskalert deretter.

 

haha, jeg elsker emnet - som dere sikkert forstår

Lenke til kommentar

Stikk utovertissen din i innovertissen hennes = problem solved.

Dårlig svar spør du meg.

 

Du kan jo prøve å finne ut om dere har noen felles interesser, kanskje dere begge er veldig glad i f.eks å se film? Da kan du jo invitere henne på filmkveld en dag, godt tips; Spør om hun vil ta med en venninne, eller få med noen felles venner de første gangene. Da virker du mindre snål :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...