Gå til innhold

Starcraft-kategori under omdiskuterte spill


Anbefalte innlegg

Hepp!

 

Håper alle har en trivelig lørdagskveld, noen har kanskje fulgt med på EM, andre diskuterer rundt om på forumet, mens noen har forlatt forumet for kvelden for å overvinne fiender i Starcraft 2. (Les anmeldelse fra spillverket her)

 

Når den sistnevnte gruppen personer returnerer til forumet etter endte kamper håper jeg det vil glede dere å få vite at det nå er blitt lagt til en egen kategori for Starcraft-spillene, denne kategorien finner dere under kategorien "Omdiskuterte spill" i spill-delen.

 

Vi ser at Starcraft 2 er ett spill som mange spillere ser ut til å engasjere seg for, og da kan vi ikke unngå å opprette en kategori for å se om det slår an. Vi håper dere klarer å benytte dere av kategorien på en god måte og at kategorien kan være med på å oppfordre brukere til å starte flere kreative, informative, nyttige og spørrende tråder som legger forholdene til rette for mange kvalitetsinnlegg.

 

Jeg ønsker ellers å minne om at mange av kategoriene under omdiskuterte spill kommer til å bli fjernet en gang i august, les mer om det her: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1245343

 

Camrot har gjort en glitrende jobb med å flytte over tråder ikveld. Honnør til han! ;)

 

Men dere vil kanskje vite nøyaktig hvor han har flyttet trådene?

 

Klikk her for å komme til Starcraft-kategorien!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...