Gå til innhold

Starcraft II: Generell Diskusjon


  

236 stemmer

  1. 1. Cheese taktikker yes/no?

    • Ja! Det er ingen problem med cheesing.
    • Nei! Det er helt patetisk!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det var åpenbart ikke et spørsmål. Han bare sier at han er "sikker på at Blizzard ikke fikser dette for deg når du ser på APM i replay".

 

Uff, tegnsetting! Det var egentlig ment som et spørsmål, men hvor ble det av spørsmålstegnet?

 

For meg virker det logisk at APM som vises når man ser på APM boksen i en replay er den faktiske APM.

Endret av Flin
Lenke til kommentar

Det er faktisk apm i forhold til normal gamespeed.

 

Kan sammenligne med wc3. Der hadde jeg vanligvis rundt 120 apm.

 

Nå har jeg rundt 80. Hvis vi da ganger det med 1,4 får jeg 112 som høres mer riktig ut.

Du kan forsåvidt teste dette selv. Gå i en game, merk en worker, høyreklikk et random sted 59 ganger (action nummer 60 er merking av worker), og leave gamen etter 1 min. Da skal det logisk sett bli 60 apm, men spillet sier det blir rundt 40 (testet selv).

 

Du kan også se det på gametimen. Hvis du spiller i 1 min og så leaver gamen så vil det stå at du har vært i gamen i mye lenger tid. Hos meg sto det 1:26 etter ca 1 min.

60 x 1,4 = 84 sec = 1:24.

 

Konklusjon: APM som vises i replays stemmer kun om du spilte på normal speed (for de av dere som ikke stolte på konklusjonen som allerede var gitt av Team Liquid)

Lenke til kommentar

Angående hva som er vanlig APM - tipper jeg ligger på rundt 25 og ville vel ligget omkring silver... (Lå tilsvarende gold i betaen). Spiller Protoss btw.

 

Tipper jeg ligger såpass høyt med så crappy APM fordi jeg vet hva jeg burde gjøre. Mao, jeg gir faen i scouting (har ikke tenkt å endre på noe pga scouting anyway), gir faen i micro (klarer det ikke med så lav APM), men bryr meg om macro og å pushe på motstanderen så han blir passiv og gjør feil. ;)

 

Det er utrolig viktig å bare pushe på motstanderen din og ikke vente til du har en svær hær for så å pushe. I mellomtida så har han da kanskje tatt 3 expands og har en 2x så stor hær... :p

Lenke til kommentar

Jeg er vel ingen god spiller, iogmed at jeg spiller silver jeg også, men klarer meg ganske fint uten å pushe, terran kjører jo ofte wall-in. Har godt hell med å out-expande og hindre vedkommende i å ta expansions (muligens må jeg gi slipp på natural), bruker scouting aktivt for å velge composition, og passe på at han ikke for expanda. Har du en 200/200 her, så er det begrenset hvor ræva det kan gå, og siden du har mye mere resources, så har man gjerne flere upgrades, og kan fortløpende warpe inn nye units om du skulle tape "mega-fighten".

 

AtW

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...