Gå til innhold

Hvorfor i F*** er de så respektløse og unyttige på vpv telefonen?


Anbefalte innlegg

Det har seg slik at jeg siden mai har prøvd å ringe vpv for å høre om det er noen ledige plasser i inrykker august/september. Hver gang har de bedt meg ringe om en uke, så skulle de høre om det var noen ledige til da, men forsikret meg om at det ville ordne seg det der. Hver uke har jeg ringt og fått det samme jæv** svaret. Jeg er dritforbanna, for det er idiotisk at vi som faktisk VIL inn i forsvaret ikke får komme inn!!!!! har noen et telefonnummer til noen i de høyere stillingene jeg kan ringe? Jeg vil ha svar på hvorfor jeg ikke har fått noe svar på om jeg får plass eller ikke.

 

Jeg har jo fått svar på tlf før at det ikke var noe problem å få plass etter hovedinrykket pga at folk søker utsettelese osv. :-( jeg synes det er utrolig trist, for nå er jeg ferdig med skolen, og vil ha en karriere i militæret.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det som er problemet til trådstarteren er at hovedfordelingen til avdelingene for sommer, høst og vinter 2010 + vinter og vår 2011, allerede er gjort. Om man er planlagt innkalt i disse periodene skulle man ha fått et brev om dette (som oftest) i starten av mars. Kvoten til avdelingene er fylt opp, og noen søker utsettelse, andre søker fritak og noen som ønsker å gjennomføre førstegangstjenesten frivillig (jenter) takker nei. Sånn blir noen plasser ledige. Om man ønsker innkallelse bør dette gjøres i god tid før hovedfordelingen. Menneskene i VPV kan ikke trylle, eller bare ta inn ekstra etter kandidatens ønsker.

 

Dessuten er sommerinnrykkene de mest populære, pga studier og tidspunkt etter førstegangstjenesten.

Lenke til kommentar

Ja, jeg er jo fullt klar over at hovedinrykket er gjort. Men det florerer alltid av folk som søker utsettelse eller takker nei. Og de sa jo selv i telefonen at dette ikke ville være noe problem, men at de måtte undersøke først. Du så jo selv. Han ringte 14 juli og fikk plass. Jeg ringte også den 14 juli ganske tidlig på dagen, fikk samme svaret da også. Kanskje de lengre ikke er interissert i å få inn jenter i forsvaret? Finnes det noe telefonnummer til noen høyere opp i systemet?

Lenke til kommentar

nei, jeg skal ikke gi meg. jeg synes bare de burde gjøre en ekstra innsats når det er folk som faktisk VIL inn, og som ikke kommer til å prøve for harde livet for å få til å dimme straks de kommer inn...

 

jeg skal prøve å ringe vpv igjen på mandag... :) får jeg snakke med noen andre om jeg ønsker det også? enn de i "kundeservicen"`? hva burde jeg si da?

Lenke til kommentar

Begynt å sende dem noen mailer i juni, men var dårlig med svar da. Nå føler jeg det er litt for sent. Har utrolig lyst til å inn, men er kort tid til innrykk så får vel bare vente to år.. Er som flere sier kjedelig at de som vil inn ikke kommer inn, er nok av folk som ikke vil inn.

Lenke til kommentar

Det er bare å ringe og mase på dem, ringte VPV i November 2010 og fikk plass i Luftforsvarets marsinnrykk på andre forsøk. Angrer ikke ett sekund på at jeg ringte selv og meldte meg frivillig for det begynner å forme seg som ett av de bedre årene i livet mitt, med godt over halveis igjen!

 

Synd flere ikke orker førstegangstjeneste:/

Lenke til kommentar

Ringte nå på tirsdag (20.juli), skulle egentlig inn i garden, men sa at jeg ville bytte avdeling. Tok 1 min menst han i andre enden så hva som var ledig, fikk beskjed om at det var ledig i luftforsvaret september, januar og mars, også var det i sjøforsvaret i en annen mnd som jeg ikke husket, så det ble luftforsvaret i september på meg, tok meg ca 5 min :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...