Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jenter; er høyden så utrolig viktig?


Anbefalte innlegg

Er ikke rart at folk lyver om seg selv på nettdating når man bli sortert ut på 2cm. Drømmemannen eller drømmekvinnen befinner seg ikke mellom 1xxcm-1xxcm eller xxkg-xxxkg.

 

:thumbup: Veldig bra sagt, kunne ikke vært mer enig... :)

 

kanskje like greit at en slipper unna overfladiske jenter, fiksert på høyden?

 

Hehe, naturlig seleksjon? :roll: Godt å kunne skille ut de overfladiske jentene med én gang... (De to jentene det var snakk om her i starten var garantert ikke noe for meg om de hadde slike absurde krav...)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Problemet med nettdating sånn sett er jo at en ser på cm og vurderer utifra det, og ikke utifra hvordan det føles når man står ved siden av hverandre. "Problemet" med gutter som er lavere enn meg, er for meg det at jeg stort sett føler meg mest som en storesøster. Han blir da en slags lillebror, og det er litt vanskelig å tiltrekkes seksuelt etter det. Det er jo ikke sånn at jeg går rundt og tenker "Neeei, han må nok bli 2cm høyere før jeg er interessert".

Jeg har vært tiltrukket av gutter/menn som har vært både like høy og lavere enn meg, så det er jo ingen umulighet. Alt handler jo om hvordan det føles.

Lenke til kommentar
Satt på fest en gang og pratet med ei jente (spisemonster) som måtte ha vært ca 160cm og 100kg +++. Ut av det blå forteller hun meg at hun aldri kunne vært sammen med en gutt som var så kort som meg. Jeg greide ikke annet en å le. (Jeg er 179cm)

 

Hahaha, å herre...

Håper du sa noe til henne :p

Lenke til kommentar
Gjest lav gutt

Ja slutt og klag, hadde du vært 160 som meg da hadde du hatt rett til å synes synd på deg selv og deprimere, men du er 178 så nå får du jammen meg gi deg!

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Ja slutt og klag, hadde du vært 160 som meg da hadde du hatt rett til å synes synd på deg selv og deprimere, men du er 178 så nå får du jammen meg gi deg!

Så vidt jeg kan se har jeg aldri klaget på høyden min i denne tråden, jeg begynte med å si at to jenter syntes jeg var for lav siden jeg var under 180. Og den litt navlebeskuende logikk ved at jeg ikke er over en viss høyde, og dermed ikke god nok for dem, til tross for at det er latterlige 2 cm som skiller (og som i det daglige ikke synes, mens det synes på nett...)

Lenke til kommentar

Jeg bryr meg nada, egentlig. Det er fint at han er høyere enn meg, selv når jeg har på høye sko, men det er nesten garantert at han er. Jeg er såppas lav at de fleste gutter/menn er høyere enn meg uansett. Det er derimot veldig viktig for meg at han ikke er spinkel, og veier mer enn meg.

Lenke til kommentar

Jeg tipper at du havnet i "logikkfella", dvs at profilen din er for kjedelig og intetsigende og at høyden var den "logiske" tingen de kunne ta deg på.

Som en mer erfaren nett-dater sa til meg en gang - jenter på nettet leter etter feil. Du skal ha gode bilder og en god profiltekst for å slippe gjennom nåløyet.

Jeg tipper også at de ikke hadde brydd seg med høyden din hvis du hadde møtt dem på gata/byen/whatever og du er noenlunde sosialt oppegående.

Lenke til kommentar

For noe tull, 178 er ikke lavt i det hele tatt jeg er så vidt 160 og jeg er 16 år gammel. Jeg har nå sett klassekamerater som jeg kanskje har vært hele 10cm høyere enn meg fyket i fra meg, og jeg er nå den laveste av alle guttene.

 

Det er forferdelig å se folk helt nede i 6-7. klasse som er høyere enn seg selv, jeg skal jo liksom være mye større og sterkere enn de. De skal jo være redd for meg, man føler seg som den lille fjerten. Grusomt er det og når man er lavest og skal klamme seg inn i "guttegjengen" som snakker om ting og tang, og alle ser ned på deg.

Husker godt når jeg gikk i 3 eller 4 klasse da var jeg den høyeste i klassen, og gud så kult og deilig det var. Og nå har jeg altså alle blitt høyere enn meg, mange jenter også. Jeg begynte nesten å grine når en gutt som alltid har vært lav helt plutselig uten videre ble høyere enn meg.

 

Jeg kunne gjort hva som helst jeg for å blitt like høy som deg, vær stolt av høyden din. Det kunne vært verre, du kunne ha vært en liten dverg som meg. Skulle ønske jeg var jente, da hadde 160 vært en perfekt høyde.

 

Du er ikke alene- .-'

 

 

 

Begynn å tren da vell! Liten og lav er ikke det samme.

Lenke til kommentar
Gjest Gjest

Trening kan faktisk stoppe veksten...fordi høyde avhenger av at de lange beina i kroppen vokser i hver sin ende helt til vekstplatene i endene lukker seg. Og trening kan få endene på beina til å "lukke seg" tidligere enn de burde, så man stopper å vokse. :tease:

Lenke til kommentar

Ja...det som kan skje er at det blir en direkte skade i vekstplatene, men dette er sjelden. :!:

 

HOVEDGRUNNEN tror jeg er testosteronpåvirkningen. I puberteten lager gutter mye av dette, og testosteronet er det som får vekstplatene til å lukke seg. Da kan man ikke vokse mer.

 

 

Når du trener øker testosteronmengden i kroppen, som kanskje kan være godt for diverse ting, men det påvirker nok også vekstplatene til å lukke seg litt fortere over tid. :roll::roll:

 

"Testosterone, which is the major hormone in boys, promotes growth as well as maturation of bone, eventually causing the growth plates to fuse." fra diverse google søk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...