Gå til innhold

Hvilke befalskole er det minst pågang på?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Karakterer har lite å si hvis du skal søke befalskole, men hvis du spør hva som er lettest, så tror jeg ikke befalskolen er noe for deg. Spørs jo om du skal gå gjennomgående befalskole under fgtj, for da havner du i den kategorien du allerede er i (sjø, luft eller hær). du får mest action i hæren, det er ikke å dytte under en stol. Men du må også tenke på hva og hvor du har tenkt deg etter utdannelsen.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Såvidt meg bekjent er det ingen befalsskole som er kjent for å være enklere enn andre. Hver skole har sin kompetanse og egenskaper de ser etter. Hæren er kjent for å kjøre kandidatene hardere fysisk, mens Luft har et høyere karaktersnitt (eller krav om Flyfag fra vgs f.eks) pga den tekniske kompetansen de krever osv.

 

I tillegg har du befalsskoler som ser etter spesielle egenskaper, som f.eks Befalsskolen for Språk og Etterretning, som er på jakt etter folk som har god språkkunnskap eller et annet morsmål enn norsk.

 

Eneste tipset jeg kan gi er å skaffe deg en oversikt over hvilke Befalsskoler som eksisterer, og hva disse kan tilby og er på jakt etter. Vurder så dine egne sterke og svake sider, og søk deretter. :-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...