Gå til innhold

noen som anbefaler noen tvserier?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei, lurer på om det er noen som har noen gode tv-serier å dele. sjangeren kan egentlig være alt, så lenge det er bra selvfølgelig...

 

Den som leter vil finne. Masse forslag og anbefalinger i andre tråder her.

 

Det er uansett ikke noe vits når du er så uspesifikk som du er. Alle tv-serier som går på tv går der fordi de har sine seere. Det vil si at alle tv-programmer kan være aktuelle og midt i blinken for deg, slik du beskriver det.

 

Man kan selvfølgelig liste opp en objektiv liste over de mest populære, men de kan du vel finne overalt?

 

Skal vi begynne å bli subjektive så vil du få 100 forskjellige svar.

Lenke til kommentar

Har du sett Oz? Det er en fengelsserie med en hel drøss kjente folk, og mistenkelig mange fra Lost og Law & Order (pluss en av sjefene i The Closer som svært usymptatisk og ondskapsfull nazist.) Det er rått, brutalt og ganske voldelig til tider, men det er jo ren logikk når vi tenker over at alt foregår i et fengsel. Men skuespillerne gjør en svært bra jobb, handlingene er stort sett utrolig bra laget og karakterene svært troverdige. Det er bare seks sesonger, men den fjerde er av en eller annen grunn dobbelt så lang som de andre. Jeg kjøpte første sesong på DVD uten å vite noe om den, og endte opp med å kjøpe resten dagen etter og så det stort sett i strekk. Personlig vil jeg si det er en av de beste seriene jeg har sett noensinne.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...