Gå til innhold

Teknikmagasinets ZAP SR500


Anbefalte innlegg

Teknikmagasinet har kommet med en ny flaggskipenhet i ZAP-serien sin.

 

SR500 har 16Gb minne, 5" 840x400 skjerm, og spiller det meste av media (inkl flac, ogg, h264..)

Den har også innebygd USB-host :D

 

Er det noen som har prøvd denne?

Jeg er mest interessert i hvordan man navigerer i musikken, spesiellt hvis man kobler til en harddisk på flere hundre GB.

 

-C-

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
Videoannonse
Annonse

Dette lurer jeg også på. Har fått en slik i gave, og den ser svært bra ut med sin store skjerm og gode mediastøtte. Har dog muligheten til å bytte den ut. Et godt alternativ vil nok være iPod Touch, som i tillegg har trådløst nettverk og alle mulige applikasjoner (dermed sikkert tilsvarende mediastøtte), samt regelmessige programvareoppdateringer. PDF-støtte er også noe jeg savner. Noen som har prøvd? Er det best å legge til tusen kroner og ta en iPod eller noe annet istedenfor?

 

Takk.

Endret av Blackrave
Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...

Hei

 

vet det er lenge siden forige post ble skrevet men jeg tenkte jeg kunne legge inn en kommentar til lesere som eventuelt ser denne tråden med samme spørsmål. Zap sr500 er mye for pengene når det kommer til mediaspillere (899,- hos tenkikmagasinet.no), jeg er altså veldig fornøyd med denne spilleren. Den er grei å navigere på og kan lett kobles til en harddisk i alle størrelser (kjører selv min MyBook på 2tb på den som en enkel måte å høre musikk til anlegget mitt) gitt at den er formatert i det rette formatet. Eneste jeg savner er mangelende støtte for .pdf og touchscreen, men for 900 kr så gir den da mye for pengene.

 

PS: for de som lurer på hvordan navigeringen foregår så blar du deg gjennom mapper akkurat som på en PC (untaket er musikkspilleren hvor den sorterer etter artist, sjanger... osv).

 

Håper dette hjelper alle som vurderer kjøp av denne enheten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...