Gå til innhold

CS Radar


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er godt mulig at det GÅR å skifte farge, men jeg mener at standard fargen er required de fleste plasser, CPL osv.

Så jeg ville ikke anbefalt deg å laste ned en hud-pakke eller lignende, da du kanskje vil bli utestengt fra servere.

 

Kos deg heller med den radaren du har :smile:

Lenke til kommentar

mange som irriterer seg over det, men alle har det allikevel likt.. derfor det er ulovlig å endre på¨slike ting som gir deg fordeler i forhold til andre.. men uansett, endelig noen som faktisk bruker radaren! spiller man public skulle man tro halvparten spilte i blinde uten lyd.... :-?

Lenke til kommentar

Vel med min lille IQ er det ikke rart jeg ikke klarer å bruke radaren. Først må jeg stille meg en plass hvor jeg 'tror' jeg er sikker, så ser jeg på radaren, og så trenger jeg 10 sekunder til å tenke meg om og forstå litt av den radaren. Klarer ikke bare å se fort på radaren og spille videre, trenger tid til å forstå "hvor"... Noen som har samme problem, kanskje jeg bare er for stresset i spill, jeg blir også litt sjelven når jeg spiller, derfor suger jeg så sykt i CS for tiden. Klarer ikke å slappe av, en tur til Syden for å slappe av litt hadde vært noe for meg... :yes:

Lenke til kommentar

Har faktisk hendt at jeg har blitt tatt for WH bare fordi jeg, etter min mening, har relativt god lyd. Da er det ikke så vanskelig å følge folk med siktet nesten på andre siden av banen gjennom tykke vegger osv. Er i grunn ganske festlig å hoppe ut fra hjørnet rett før stakkarne kommer. Lydkortet mitt er et SB Audigy 2 og har Sony MDR-V700 DJ øreklokker, i kombinasjon med EAX er det jo rene OGC hakken:P

 

Hehe, kjenner meg foresten godt igjen når det gjelder skjlvinga. Det er ikke så rent skjeldent at jeg blir helt skjelven etter å ha gulla fælt eller tatt mange i CS, særlig i klan matcher. Umulig å få orden på aimen. Et lite tips som har funka for meg er å spise lite sukkerholdig mat og drikke vann når du spiller. Da holder jeg i alle fall litt av den store skjelven i sjakk. Lørdager er det foresten håpløst å spille.

Lenke til kommentar

Spiser uansett ikke så mye mat med sukker i og lignende, og uansett tror jeg ikke dette hjelper... Spesielt blir jeg skjelven når jeg er den eneste levende igjen på et lag og igjen mot 3 andre stykker... Det sier seg selv at jeg ikke kan vinne da. Vet ikke om det har noe med at det er andre som ser på meg når jeg spiller. Men virker kanskje som jeg føler meg mer trygg jo flere som er i live på mitt lag... Noen andre tips som kan roe ned den skjelvinga, blir jo flau når andre ser på. Også når jeg skvetter så sykt, siktet rett opp i lufta og jeg står der og sliter for å få siktet ned på fienden... Tror bare jeg trenger å kunne slappe litt av når jeg spiller, men hvordan?

Lenke til kommentar
  • 4 år senere...
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...