Gå til innhold

Tråden om folk og land som er best og fremst.


Anbefalte innlegg

29. Israel er best på propaganda i hele verden.

I P'yŏngyang hovedstaden i nordkorea, har ettersom jeg har skjønt radioer installert i stua i alle(?) leiligheter i byen, som kontinuelig kjører statlig propaganda. Du kan ikke skru den av, bare dempe lyden.

Og noen serlig fri presse har de heller ikke.

Ja, det stemmer sånn noenlunde.

 

1.Nord-Korea er best på trær i hele verden.

2.Nord-Korea er best på utdanning i hele verden.

3.Nord-Korea er best på vitenskaplige artikler

4.Nord-Korea har det høyeste antall ingeniører i verden.

5.Nord-Korea har det høyest antall doktorgrader i verden.

6.Nord-Korea har det høyest antall leger i verden.

7.Nord-Korea har det høyest antall sysselsatte i tekniske yrker

8.Nord-Korea er det eneste landet i verden hvor alle kan stemme (på Kim).

9.Nord-Korea er det eneste landet i verden hvor kvinner har fulle politiske rettigheter.

10.Nord-Korea har verdens beste hær, og har tatt seg av imperialister siden 1945.

 

Kilde: Nord-Koreansk radio.

 

northkoreaisbestkorea.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Israelsk demokrati er på ingen måte perfekt. Det virker som om du prøver å male et bilde av et perfekt, ufeilbarlig demokrati med å sammenligne Israel med andre land fra Midtøsten.

 

Newsflash: Sammenlignet med mange europeiske land, så er ikke Israel så fantastiske på det området. Ifølge en undersøkelse utført av The Economist havnet Israel på 47. plass av 167 nasjoner.

Lenke til kommentar

 Med såpass mangelfulle kilder er det vanskelig å ta denne listen helt seriøst. Mange av dem har jeg bare vanskelig for å tro på (at ingen andre land i verden har tilvekst har trær? Og jeg ville faktisk tro Norge har flere doktorgrader), men når det gjelder f.eks. antall leger per innbygger er jeg nesten helt sikker på at Cuba tar førsteplassen.

Lenke til kommentar

Synes Julenissens innlegg øverst på denne siden viser ganske godt hva vi burde synes om førstepost. Det burde ikke være så vanskelig for trådstarter å finne kilden sin på nett, når han mener han har funnet den der, istedenfor å gi oss et telefonnummer og be oss spørre om den, noe som er en tungvindt prosess.

 

Ellers, lurer jeg på hvordan i alle dager de i det hele tatt kan finne ut hvilket land som planter flest trær. Dette, og det som gjelder hvem som leser mest og hva som er definisjonen av å "lese mye" eller å bare "lese", lurer jeg på hvordan de har undersøkt.

 

Disse faktaene krever jo ekstremt omfattende undersøkelser og statistikkproduksjon, og det burde ligge et eller annet sted på internett.

 

Helt til trådstarter faktisk har funnet frem til kilden istedenfor å be oss ringe menneskene som tilsynelatende har kommet opp med påstandene og spørre dem - noe som i teorien blir å spørre et troll om han virkelig snakker sant - synes jeg listen i førstepost bare blir tøys.

Lenke til kommentar

Israel kan krigslovgivning best av alle i hele verden konservativ_woot.gif

 

Et israelsk team vant førsteplassen i Jean Pictet 2010 konkurransen i Canada.

 

I alt 45 universitet fra hele verden sendte team til å delta i konkurransen om hvem som vet mest om internasjonal humanitær lov, også kjent som krigslov som handler om lov og rett i krig.

 

For et israelsk lag å vinne en konkurranse på et område som Israel så ofte er kritisert for å bryte, sier ganske mye, sa Daphne Richemond Barak som ledet teamet.

 

Ja, at universitetsstudenter på ingen måte er representative for politikken som føres av landets ledere.

Lenke til kommentar

Det burde ikke være så vanskelig for trådstarter å finne kilden sin på nett, når han mener han har funnet den der, istedenfor å gi oss et telefonnummer og be oss spørre om den, noe som er en tungvindt prosess.

 

 

Jeg fant ikke denne listen på internet, men i en papir avis som hadde oversatt listen fra orginal kilden, som forøvrig også var en papir avis. Om orginal artikkelen også ligger på internet, vet jeg ikke. Det er journalist Joseph Morgenstern som er forfatteren...

 

...jeg har dessverre ikke hans epost adresse eller telefon nummer. Men han publiserte den uansett i jpost christian edition.

 

Er enig i at det er tungvindt å ringe inn for å evt. kunne få mer informasjon om denne artikkelen (listen), derfor har jeg funnet frem epost adressen til avisen som postet listen i sin avis NR.5 2010 - [email protected]. Hjemmeside: icej hjemmeside

 

Så det er bare til å sende en epost, så er dem sikkert hjelpelige med å svare på spørsmål angående listen, orginal kilden og evt. dokumentasjon og mer forklaring osv...

 

...kan jo oppfordre dem til å poste listen på nytt, med grundig informasjon om hvert punkt på listen og henvisningskilder osv.

Endret av ola the icebox
Lenke til kommentar

Israel er topp 3 i verden på levealder, når det gjelder menn.

Når det gjelder levealder for menn, har Israel de siste årene (statistikk publisert 2001) vekslet mellom å ligge på 2. og 3. plass i verden, etter Japan og eventuelt Sverige.

 

Kvinnene kommer ut på 10.plass.

 

Den fysiske helsen til israelerne, har også kommet ut som en av de aller beste i verden. Noe som naturlig kan være en årsak til at dem kommer høyt opp på den listen (mindre sykdommer etc)

 

I Japan spiser dem veldig mye fisk, og fisk skal være veldig bra.

 

Forventet levealder ved fødsel er en av de høyeste i verden i Israel. Kun et fåtall land er foran.

 

Kilde: FN

Endret av ola the icebox
Lenke til kommentar

Ingen tvil om at Israel tjener fett på okkupasjonen - både sikkerhets og våpenindustri som har eksplodert økonomisk, men også mer vanlig næring på okkupert jord. Frukt og grønt som tidligere var palestinsk, men som nå har blitt overtatt av Israel. Samtidig som Israel tjener fett på dette, stenger de folket i Gaza inne i et de-facto fengsel, og skyter folk som forsøker komme seg inn/ut av det, og sulter ihjel de som bor der.

Lenke til kommentar

I verdenstoppen

 

Israel ligger i verdenstoppen på høyteknologi og flere andre felter. Dette er skjedd i et land nesten uten naturressurser og hvor flertallet av befolkningen har u-lands-bakgrunn.

 

I midtøstentoppen

 

Pr. innbygger tjener israelerne gjennomsnittlig 11 ganger så mye som jordanere, 15 ganger så mye som syrere og 22 ganger så mye som egypterne, og faktisk mer enn dobbelt så mye som de "steinrike" saudi araberne.

 

Kilde: statistikk publisert av Aftenposten rett før årtusenskiftet, i "Hvem, Hva, Hvor". Gjengitt av miff.

Lenke til kommentar

Jeg må innrømme at jeg har vært ganske nøytral mot Israel (likegyldig egentlig) før jeg begynte å lese denne tråden.

 

TS har med sin Israel mast..., eh, hyllest har nå gjort meg negativt innstilt mot Israel. Man bedømmer folk etter hva slags venner de har. Det samme gjelder nasjoner...

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg må innrømme at jeg har vært ganske nøytral mot Israel (likegyldig egentlig) før jeg begynte å lese denne tråden.

 

TS har med sin Israel mast..., eh, hyllest har nå gjort meg negativt innstilt mot Israel. Man bedømmer folk etter hva slags venner de har. Det samme gjelder nasjoner...

 

Dette er jo på grensen til patetisk, elle hva?

 

Altså du har vert helt likegyldig mot Israel. Men så detter du innom en tråd på diskusjon.no, som en eller annen forumbruker har opprettet...

 

...og dermed ble du helt negativt innstilt mot Israel.

 

HM!!! Vel for å være helt ærlig - så sier nok det strengt tatt mer om deg - enn om Israel .

 

Hehe.

Endret av ola the icebox
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...