Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Forvirret over bestevenninna, trekantdrama


Anbefalte innlegg

Jeg har ei bestevenninne som jeg har vært venn med i rundt et halvt år nå. Vi har et veldig nært vennskap og henger sammen hver dag, sover hos hverandre osv. MEN vi er bare venner, vi har ikke sex vi kysser ikke, og hun har aldri gjort noe som tilsier at hun har følelser for meg. Vi har holdt på tidligere da vi ble kjent, men hun dumpet meg og ville bare være venner derfor trodde jeg aldri hun så på meg på den måten.

 

Men det som nå har skjedd er at jeg møtte ei venninne av hu, begge to skulle sove over hos meg etter en sen kveld ute. "planen" var at de skulle sove i en seng sammen og jeg skulle sove i min seng. Endte med at venninna kom å la seg hos meg istedet og vi satt å så film og småkoste litt utover hele kvelden.

 

Bestevenninna mi får jo selvfølgelig vite det og hun er veldig glad på min vegne, og virker utrolig engasjert og lurer på om det er noe mer, og hun synes virkelig det er dritkult siden det er ei god venninne av hu osv. Men det som skjer er at etter at hun snakker med venninna si og finner ut at hu liker meg så blir hu plutselig sjalu som aldri før. Hun sa hun var så positiv først fordi hun trodde at det ikke kom til å bli noe mellom oss uansett, og nå skjønner jeg virkelig ingenting. Hun tvinger meg til å velge mellom henne og venninna og jeg får ikke ha kontakt med hu på en stund fremover engang. Hun sier at hun ikke blir knust av å se meg med henne og hun vil ikke at jeg skal like noen bedre en hu osv. og at hun derfor ikke klarer å ha noe vennskap med meg mer. Jeg spør da hva som skjer seinere, om jeg ikke kan få meg dame sålenge jeg er venn med hu, og da sier hu at det er ekstra ille fordi det er venninna hennes, men hva har det å si? Er ikke det bare positivt for hennes del ?

 

Hallo? Vi er jo bare venner, er det mulig å reagere så sterkt om det kun er vennskapelige følelser? Jeg liker jo venninna hennes og hun liker meg og jeg er derfor utrolig glad nå, men så kommer hu og ødelegger alt med å tvinge meg til å droppe ei jente jeg faktisk liker.

 

Men jeg vil absolutt ikke miste denne venninna mi heller, hun betyr sykt mye for meg, og jeg har aldri hatt et så close vennskap med noen før. Aldri hatt ei venninne som hu, og hun kan knekke meg på 2 sekunder hvis hu vil og derfor synes jeg det er sinnsykt dårlig gjort å sette meg i den situasjonen her.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vanskelig situasjon.. Det beste du kan gjøre er vel egentlig å sette deg ned med venninna di og ha en lang og åpen samtale om hva som egentlig skjer. Kanskje hun har følelser for deg? Kanskje hun vil ha en "homsevenn"? Kanskje hun har eiertrang?

 

Vanskelig å si med sikkerhet - det som ER sikkert er at dere trenger å ta en prat med begge til stede hvor ingen får lov til å forlate samtalen før dere har kommet til en forståelse av hverandres situasjon...

Lenke til kommentar
Gjest Gjest

Dette er så klassisk som du kan få det. Hun dumper deg i utgangspunktet,og vil bare være venner. Men hun vil ikke at du skal ha noen andre heller. Hun vil eie deg.

 

Unnskyldningen med at det er venninna hennes er bare pisspreik i mine øyne, hun fikk bare panikk når hun faktisk fikk bekrefta fra venninna si at dere faktisk liker hverandre. Da mister hun plutselig "makten" sin over deg. Tanken på å kunne komme og gå som hun vil, når hun vil, er alt for tiltalende til at hun vil miste det. Derfor tvinger hun deg nå til å velge.

 

Jeg er enig med Samuro, at dere må prate sammen om dette. Men her må du også sette litt hardt mot hardt, og si at det fungerer ikke sånn. Og om nødvendig, velge. Da ville jeg gått for henne du liker nå. Man burde ikke sette av tid til egoister.

 

Jeg vet hvordan jeg fremstiller henne nå, men min egen erfaring har gitt meg inntrykk av at dette er noe ubevisst. De tenker ikke sånn selv, de bare gjør det, og mener det er riktig. Eneste løsning om man ikke kan snakke de til fornuft da er å kutte kontakten.

 

My two cents..

Lenke til kommentar

Jepp, denne venninna di har deg "by the balls" og hun vet det og liker det og vil at det skal fortsette sånn.

Hun er eiesjuk, rett og slett.

 

Det minner meg av en eller annen grunn på en episode fra Step by Step, der JT og bestekompisen påstår at kvinnfolk aldri kan komme mellom dem, de er blodsbrødre og bestevenner for livet osv. Så tar ene søstra hans affære og inviterer ei vanvittig pen venninne på besøk, som får i oppdrag å flørte med begge to, uten at den andre ser det. Det blir bittert fiendeskap mellom dem temmelig kjapt når de begynner å beskylde hverandre for å "stjele dama". Men så finner de etterhvert ut at det er søstra som har lurt dem begge to.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...