Gå til innhold

FIFA 11: Den Gigantiske Tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Prøvde noen kamper med alt på manual i FIFA 09 - ble overkjørt på nett. Fikk ikke flyt i det hele tatt. Mulig det er lettere nå, ettersom pasninger uansett må siktes bedre inn. Jeg tror uansett at det blir semi og assisted på de fleste valgene nedover.

 

Minimal autobytte av spillere, samt mulighet til å velge om innlegg skal til lengste/nærmeste må jeg ha..

Lenke til kommentar

Ikke legg for mye i overallen i stats! En spiller som er rangert 79, kan godt hende at du syns er bedre enn en som er 83. Det går veldig mye på smak og behag. Nå er Berbatov ironisk nok nedgradert fra 85 i Fifa 10 til 82 nå i Fifa 11, på tross av å være dårlig i fjor og meget god i år. Men Berbatov er et godt eksempel uansett. Han er nok en spiller som man enten elsker eller hater. Han er nærmest treg, så mange vil ikke like han. Men han er meget teknisk, så spillere som er flinke på driblinger vil kunne gjøre det meget bra med han.

 

Sanchez som det har blitt sagt på tråden at er 76, føles sikkert mye bedre enn statsen skulle tilsi, grunnet farten og teknikken. Spesielt nå med Personality+, så vil følelsen av hver enkelt spiller være enda mer variert. En spiller som har høy avslutnings-ferdigheter (88+), kan det godt tenkes at du ikke klarer å finne den gode målteften med. Mens du scorer ofte med en som har 75-80 i avslutninger. Med en spiller kan du score mange når du plasserer skuddene, med andre kan du slite større med det mens du scorer mye med vanlig skudd. En del går på vaner, men mye handler også om spillestilen din. Høyere stats er ikke automatisk likt som beste spiller.

 

Det spørs også mye hvordan man bruker spillerne. Statsene er bare overall, ikke etter DITT bruk. Bruker man en spiss som skal utfordre bakrommet, så ville jo Berbatov trolig vært rundt 70 i stats til den funksjonen. Selv om Skjelbred har 77 i stats til sin posisjon, så tviler jeg også på at han oppleves som bedre enn Sanchez!

Endret av Lansky
Lenke til kommentar

Hvor utbredt er det å spille med assisted på alt her inne egentlig? Har inntrykk av at det kanskje er flere som gjør det enn jeg først trodde.

 

Spiller med det meste på semi. Innleggene blir mer presise enn semi synes jeg, men er vel en vanesak. Spiller jeg med assisted på innlegg går de som regel til feil mann.

 

Kanskje jeg prøver å gå over til manuell iløpet av Fifa 11, men tror det kreves mer konsentrasjon enn vanlig. Men om du mestrer manuell så har du jo en liten fordel.

Lenke til kommentar

Er med på liga, men når det er for mange over for lang tid blir det bare kluss.

Noen som er veldig aktive og noen som spiller tilnærma ingenting osv.

 

Er gira på å teste ut mer onlinemuligheter dette året. Har så og si bare spilt

head on head matches siden Fifa 08, og bittelitt Be a Pro. Gira på å prøve ut

klubbgreiene og ligaer osv.

 

PSN: CptZiggy

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...