Gå til innhold

Hvordan forberede seg til jobbintervju hos McDonald`s


Anbefalte innlegg

hei alle sammen.

 

jeg leverte en søknad til McDoonalds, for rundt 2 uker siden. og nå har jeg fått en melding av sjefen, at de vil ha meg på jobbintervju. så det jeg lurer på er: hvordan skal jeg forberede meg til møttet? og hva kan jeg forvente i timelønn? og tror dere at jeg har noen sjanse til å få jooben, jeg blir 16 år i desember.

Endret av cyclo
Emnetittel endret da original emnetittel brøt med forumets retningslinjer
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Timelønnen er kanskje ikke den helt store, da det ofte er de eldre som jobber sent og får lønnstillegg. Det viktigste med jobbintervjuet er at du klarer å svare sjefen hvorfor akkurat du skal få jobben. Vær glad, imøtekommende og ærlig, og prøv å vær så lite nervøs som mulig.

Det er en jobb på McDonald's, hvor vanskelig kan det være liksom? :p

Lenke til kommentar

Hvis at du er oppegående, og ha øyekontakt og ikke nøl med "øøøh, eeehh" mens du snakker!. Bruk litt humor for å lette på stemningen, som også viser at du er avslappet.

 

Naturligvis bør du smile og være 100% innstilt på å ta overtid dersom det trengs osv.

 

Om de spør hvor du "ser" degselv om Xår, så si at du håper å kunne jobbe deg opp til eventuelt skiftleder eller lignende ansvars stillinger innen McDonalds. Det viser at du er positiv innstilt på å jobbe hos dem.

 

Det er ofte folk ser på det å ikke spørre om lønn som positiv og ikke ditt enaste ønske for jobben.

Endret av AvidGamer
Lenke til kommentar

* Unngå den vanligste klisjeen om hvorfor du bør få jobben, fremfor andre. Da vil du kunne skille deg ut blant mengden. Du er kanskje ekstra proaktiv i måten du arbeider på?(eksempel)

 

* Forsøk å få siste intervju, eller så tett på som mulig. Det er ofte slik at dem man snakket med sist, husker man bedre.

 

* I de fleste tilfeller ville jeg sagt sett deg svært grundig inn i din potensielle arbeidsgiver, men siden dette er en jobb uten formell utdannelse, sier jeg sett deg noe inn i bedriften.

 

* Dagen før eller samme dag som intervjuet, ta et google søk og begrens søket til siste måned. Se om ikke det er noe nytt om nettopp mcdonalds i nyhetsbildet. Det gir deg noe å snakke om, samtidig som du virker svært interessert.

 

* Møt opp i god tid før intervjuet. For all del ikke vær forsinket.

 

* Vær velstelt denne dagen. Barbering, dusjing, hårstelling osv bør være på planen din for å være mest mulig presentabel over intervjuerne.

Lenke til kommentar

Her er nokre tips fra NAV

 

Såg også noke i nyheitene for ei stund sida at det er svært viktig med eit kraftig og solid håndtrykk når du helser. Men personleg så må eg seie at du må tilpasse oppførselen din litt etter kva slags jobb du søker på. Når du søker på ei slik stilling der du er omtrent nederst på rangstigen så er det nok ikkje ein fordel å være for sjølvsikker (og arrogant). Om du hadde søkt på stilling som butikksjef så hadde det vært litt anerleis.

 

Det du trenger å vise er at du kan være sjølvstendig og trygg på deg sjølv og samtidig ikkje er redd for å spørre om hjelp om du treng det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...