Gå til innhold

Ny kategori for redaksjonelle føringer og avgjørelser


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Observante sjeler har kanskje sett det har dukket opp en ny underkategori av "Nyheter om forumet", kalt Føringer og avgjørelser.

 

Denne kategorien er ment å brukes av forumadministrasjonen til å poste redaksjonelle og prinsipielle føringer og avgjørelser som angår forumet. Det vil si føringer som gjelder på forumet, men som man ikke finner igjen i retningslinjene. Vi har riktignok kategorien "Nyheter om forumet", men denne brukes til mer redaksjonelle nyheter, og det er flere enn bare forumledelsen som poster nyheter her.

 

Trådene som etterhvert dukker opp i "Føringer og avgjørelser" vil kunne fungere som et referanseverk for brukerne og resten av moderator-staben. Ønsket vårt er å få samlet og organisert alle føringer og avgjørelser på ett sted, slik at det blir enklere å finne det igjen ved en senere anledning, skulle man i ettertid lure på hva som ble avgjort den gang.

Trådene blir åpne for brukerne til å stille spørsmål, komme med innspill og kritikk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det vil dukke opp tråder der etterhvert. Denne kategorien var Geir (tom waits for alice) sin idé, så jeg regner med han blir førstemann til å poste føringer der. :)

 

Men idéen er å ha én tråd pr. føring/avgjørelse som beskriver hva som er bestemt og eventuelt hvilke argumenter og valg som ligger til grunne. Det er mange problemstillinger som vi har føringer på, men som brukerne og til dels moderator-staben er usikre på fordi de ligger spredt rundt om kring. Eksempelvis, kunne det ha vært en tråd for hver av disse problemstillingene:

 

  • Er swastika tillatt som avatar?
  • Har jeg lov til å poste bilder av profeten Muhammad?
  • Er det lov å prate om piratkopiering? I så fall, hvor går grensen?
  • Forbyr dere å snakke om juks i onlinespill, private servere, og andre ting som bryter EULAer?
  • Har bedrifter og virksomheter lov til å drive produktanbefalinger på forumet?

 

Dette er bare et knippe problemstillinger jeg kom på nå i farta, så det blir nok en del tråder etterhvert. En del av føringene ligger på intraforumet, og noe ligger gjemt i tråder og innlegg rundt om kring på forumet. Nå gjenstår det bare for oss i administrasjonen å være flinke på å bruke den nye kategorien, og få samlet alt på én plass.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...