Gå til innhold

Sony Alpha-850 - erfaringstråd


Anbefalte innlegg

Helt enig. Prisen på nye grom-objektiver til Sony har skutt i været etter at Japan Photo hadde prisdumpet på A850. Synes det er litt synd, fordi jeg vil helst støtte norske butikker, men når det er snakk om 6-7 tusen kroner vurderer jeg heller å kjøpe fra utlandet. SÅ patriot er jeg ikke :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+149837134

Ja, det kan være stor forskjell. Jeg betalte 7.000 kr mindre for min nye Sony 70-400 G ved å kjøpe den fra utlandet fremfor å handle hos Japan Photo. Når det er sagt, så har JP konkurransedyktige priser hvis man sammenligner med andre norske firmaer. Og man må jo alltid vurdere hva sikkerheten man har med den norske kjøpsloven.

Lenke til kommentar

hva er en god pris for ett nytt a850 med 28-75 2.8 objektiv? (fra butikk)

 

Tja, A850 kostet jo i vår 9990,- på Japan Photo og har jo ikke blitt nyere siden den tid. Jeg tviler allikevel på at nyprisen har sunket noe særlig siden det ikke har kommet noen erstatning. Jeg fant også A850 i noen butikker i Sverige for et par uker siden og der kostet det fortsatt 17000 SEK.

 

Objektivet ligger til 5999,-.

 

Vil jo tro at du i det minste bør få det til under 15000,- til sammen.

 

Hvis du er klar over at du ikke får live view og ikke video og syntes det er greit, så er det et glimrende kamera. Jeg forlot selv Canon med en masse optikk og har ikke angret et sekund.

 

Objektivet har jeg verken sett eller prøvd, så det kan jeg ikke si noe om.

Endret av BarneyGumble
Lenke til kommentar

Nesten litt "synd" at JapanPhoto solgte kameraet så billig, fordi det har ødelagt litt i ettertid. De fleste butikker tar vel rundt 16-17 tusen for et nytt, men på bruktmarkedet så synes jeg det er verdt mye mindre. Enig i at du burde klare å få det til rundt 15000, ja.

 

Jeg er også ekstremt fornøyd med kameraet, men merker det at jeg må punge ut for en del for optikk. Det ligger et Sony 28-75 F2.8 ute på foto.no til 5500,- - tror du kan klare å prute på det om du får tak i A850-hus.

 

Jeg har nylig kvittet meg med et Tamron 28-75 F2.8 som jeg kjøpte for en tid tilbake i stedet for Sony sitt eget, fordi de er veldig like kvalitetsmessig og Tamron sitt objektiv får du får 3500,-.

 

Jeg ville tatt en tur på dyxum.com og sjekket de to objektivene opp mot hverandre. Jeg var i hvertfall fornøyd med Tamron - sett i forhold til prisen.

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...

Lite aktivitet på forumet for tiden. Regner med at det skyldes at alle A850-eiere er ute og fotograferer hele tiden :-)

 

Noen av dere som har testet Ialpha - appen som gjør det mulig å fjernstyre kameraet fra Ipad/Iphone?

 

Selv har jeg fått lastet ned appen til padda, men det tar et par dager før jeg får lastet ned softwaren som trengs til laptopen. Leverandøren må først få bekreftet kjøpet fra Itunes. Kjipt å måtte vente på noe - trodde det var litt avleggs.

 

Her er linken til produsenten http://dslrsoftware.com/ialpha_remote_hd.php

 

De skryter av at de vil produsere flere støtteprogrammer til blant annet A-850

Endret av Oppgradert
Lenke til kommentar
  • 5 måneder senere...
Gjest medlem-83883

Et raskt søk hos finn og foto.no resulterte i 0 treff på A850. Det er lagt ut en A900 på foto.no i dag til 12k, noe jeg synes høres mye ut. Med så få kamera til salgs vil nok bruktprisene holde seg høye.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...