Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

hjelp med nazi foreldre, helt sinnsykt


Gjest faennn

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

er det vanlig å fyre på 17 mai? tenkte å komme ut i hagen imorgen når vi har middag med 50+ gjester dritings. god ide eller?

Jeg drikker gjerne noen pils, eventuelt vin/champagne for kosens skyld. 17. mai er en festdag, så da koser jeg meg. Hvilket leder inn på det neste spørsmålet: Hva er i så tilfelle motivet ditt? Vil du plage selskapet/dine foreldre? Vil du drite deg selv ut?

 

Om målet med å drikke er å drikke seg snytings hver gang, har en etter min mening missforstått noe fundamentalt - og da vil jeg si en har et alkoholproblem.

Endret av HeHauken
Lenke til kommentar
Gjest asdasas

er bre for å drire pappa på draget men det er bsnskelif å kome over stave¨konteollen så det tar litt tif gør jeg svarer,

 

hpåer at pappe mist busineess partnrs imåra. for jeg fyrer nu

Lenke til kommentar

lol. han er ikke full. kan tenke meg at hele denne tråden er bare tull. for det første er 20 mill ganske mye å tjene. Vi snakker her om personer som er litt kjente, og skjønner jeg foreldra. Da vil nok faren beholde ryktet sitt som profilert businessmann.

 

Men det jeg mener er at fyren bare tuller med alt

Lenke til kommentar

Faennn: Slutt å sutre, du har fått en straff for dårlig drikkeoppførsel tidligere; ta det som en mann. Jeg synest du kan drikke i helgene; men ikke si noe til foreldrene og ta dine forhåndsregler om å ikke drikke så mye at de merker det. Da får du tilfredsstilt deg og dine foreldre.

 

Gjør noe med holdningen din også, og undersøk litt bedre hva som er 'normalt', for det har du misforstått.

Lenke til kommentar

Faen så latterlige forumbrukerne er i tråden her. "Vent til du er 18", "Jeg skjønner foreldrene dine!!111", "alkoholproblemer", blablabla.

 

Alle sosialt oppegående mennesker drikker før de fyller 18, i større eller mindre grad. Passert 16 års alderen så er det ikke uvanlig å drikke en gang i mnd minst. Er selv 17, og i dag er første natt til 17 jeg har holdt meg edru siden jeg gikk i 8. klasse eller noe sånt..

 

Og alkoholproblemer? Er dere tvers igjennom dumme? Han feilkalkulerte første gangen som så mange andre (inkludert meg selv), og etter all sannsynlighet så ble denne episoden en verdifull lærepenge. Dret selv på leggen noe jævlig første gangen min, men det vil da ikke si at jeg har alkoholproblemer for det?

 

Til trådstarter: drit i foreldrene dine og drikk når du vil, men drikk med måte og unngå å komme hjem i alt for drita form, og vis foreldrene dine at du faktisk klarer å drikke fint og kontrollert.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Det her går over stokk og stein, folkens. Så tråden avsluttes.

 

Et par last words fra meg:

Vært ærlig med foreldrene dine. Det vil kanskje ikke lønne seg nå, det vil kanskje ikke lønne seg innen den neeste uken - faen heller, det kan kanskje ikke lønne seg innen den neste måneden! Men det vil lønne seg i det lange løp.

 

Det du viser her i tråden, både oppførsel og skrivemåte samt oppførsel ift. foreldrene dine, er ikke annet enn flokk-tendenser og barnslig. Som mange andre her inne har sagt; man trenger ikke alkohol for å ha det gøy. Følg din egen vei, drit nå i hva alle andre vil ha deg til å gjøre.

 

Til dere andre som mener det diskuteres ulovligheter her; det er ikke ulovlig for en under 18 å konsumere alkohol. Det er ulovlig å selge til de.

 

Har du noen spørsmål så kan du få sende meg en PM.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...