Gå til innhold

kan man bruke DIMM DDR3 12GB 1066MHZ CL7 (3X4GB) i ASUS CROSSHAIR IV FORMULA 890FX AM3 ATX


stelar7

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

I utgangspunktet så skal det gå bra, da hastigheten er støttet av hovedkortet. MEN, den er ikke testet av Kingston til å fungere, og det finnes derfor ingen garanti at det vil fungere. Bruker du minnekonfiguratoren så er du mer sikker på at du ikke møter på noe problemer. Kan jo hende at Kingston er litt treig med å få på plass kompatibilitet m.t.p. at det er et nytt minne (for Dustin sin del hvertfall), men kan også hende det ikke er testet siden det er 12 GB (AMD har bare to minnekanaler, ergo er fornuftige konfigurasjoner 2x1 GB, 2x2 GB, 2x4 GB osv som utgjør 2-4-8-16 osv GB totalt).

 

Men har du 12 GB minne og prøver å finne et hovedkort du kan bruke? For som vidarkri skrev (men gjerne litt frempå ;) ) Har du bruk for/kan utnytte 12 GB? Hvis du ikke har 64 bits operativsystem så kan du ikke bruke mer enn én av de brikkene uansett, og om du så skulle ha 64 bit operativsystem må du enten ha 64 bits minnekrevende programmer eller mange 32-bits minnekrevende programmer som du har oppe samtidig. Et 32-bitsprogram kan nemlig ikke utnytte mer en 2 GB minne.

Endret av Arve1234567890
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Å si noen ikke har bruk for 12GB ram uten at dem har spesifisert hva de bruker det til... nå er riktignok sansynligheten høy for at vedkommende ikke trenger det.

 

Er selv på jakt etter en kombinasjon som gir meg minst 16GB ram (brukes som virtualiseringshost i testnettet mitt og da går minne fort). Vurderer i5 med 2x2 minnebrukker istedet for i7 med 3x2 for å ikke ruinere meg selv helt :-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...