Gå til innhold

Rasjonalitetens Fyrtårn. En tråd om og for skeptikere samt empirikere.


Anbefalte innlegg

Kan du gi med en link med dine kilder? Det hadde vært artig å få sett en av disse videoene. Spesielt lysfenomen, må jeg si. Jeg har desverre aldri vært borti saken før, og kan ikke si noe som helst uten å engeng vite om det er mulighet for forfalskning eller slike ting.

Driver du gjøn med en trøtt motdebattant nå, bare for å illustrere poenget fra forrige posten din?

 

Her er i alle fall føste og beste videoklipp jeg kunne finne:

Gidder ikke å embedde det, så du får heller ta deg bryet verdt med å scrolle deg nedover siden. Med den trege linjen jeg har nå, kan jeg ikke bekrefte om dette er de beste videoene av fenomenet.

 

De andre bildene var forresten tatt av forskjellige fotografer. Det beste var med langt lukkertid.

 

http://www.anomalytelevision.com/site/2009/12/10/weird-aerial-spiral-and-blue-beam-over-norway/

 

Edit: Og vær så snill og tro meg når jeg sier at det er første gangen jeg har hatt oppe den websiden, som disse lå på. Jeg fant den idet jeg prøvde å finne disse til deg.

Bildene er helt greie de. Jeg har en venn som tok flere av bildene som florerte i media dagene etterpå. Det var bare helt tilfeldig at ikke jeg så dette med selvsyn.

Nok om det.

 

Når Rusland på forhånd har varslet om raketoppskytingen og i ettertid noe nølende bekrefter at de igjen hadde en fiasko med de nye langdistanserakettene sine føler jeg det er ganske håpløst og stille spørsmålstegn ved dette. Finnes det i det hele tatt noen andre fornuftige forklaringer mener du ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Joda, som jeg skriver i første posten som omhandler denne spiralen, er det mest sannsynlig en rakett. Det siste bildet viser også noe som ligner svært mye på eksos/kondens stripen til en rakett. Men det er ganske mange som enda mener dette er et helt uforklarlig fenomen, eller andre bestemte fenoment som har med UFO'er å gjøre eller HAARP for den del. Dette var egentlig bare en ment til å få klargjort hva dette forumet ønsker seg av saker. Jeg forsto det som at TS ønsket dette som en slags katalog over fenomener som man med den vitenskapelige metode kan tilbakevise. Jeg kan tenke meg at de som postet dette med Starchild eller de andre svindlerne ikke selv var tilhengere av dette.

 

Jeg synes likevel det var interessant å se hvor fort en av deltakerne fant det som naturlig at det like gjerne kunne avskrives som fabrikert ut i fra at dette hadde en større sannsynlighet...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...