Gå til innhold

Ny Norsk Humor That Purple Stuff


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har små gullkorn som trekker på smilebåndet, men ler ikke noe. Skuespillet var noe random og kunne vært bedre gjennomført. Er bare små parti av videoene som er 'morsomme' så da gidder man ikke sitte se gjennom lange filmer for så å smile litt av dem :(

Lenke til kommentar

Lo godt av cola zero, men jeg tror det var på grunn av at det var lite snakking, passende musikk og lite bakgrunnsstøy i forhold til det andre, med tanke på musikken..

 

Jeg tror det dere bør fokusere på, er å bli litt bedre med lydopptak og etterarbeid når det gjelder fargekorrigering, osv. Det ser ganske amatørmessig ut, og det høres amatørmessig ut.

 

Dere har uten tvil gode idéer, men noe blir kanskje litt for random.

 

Kanskje dere bør vurdere å snakke norsk også. Norwenglish kan nok dessverre ikke unngås, og da høres det også litt amatørmessig ut.

 

Fortsett å lag filmer, for all del, men dere får nok ikke noe sykt med tilskuere om det ser og høres litt dårlig ut! Ønsker dere alt vel! :)

Endret av Knofle
Lenke til kommentar

Kutt det ned. Ingenting er så kjedelig som å vente på replikker og punch lines, holdt på å kaste opp på scenen der han sto med maskingæveret. Jobb mer med etter arbeid som farger, lyd(!!) og klipping, ingen orker å vente på punchlines.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...