Gå til innhold

Den store League of Legends tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

(Soft)reset av divisjon/MMR, sannsynligvis nye masteries og nye items, evt overhaling av items. Kanskje endringer i jungle. Mulig reworks av champions er ferdig til S4. Kanskje nye gamemodes, som 5x v 5y. 2v2/1v1 map er kanskje ferdig til da. Blir bare litt kvalifisert gjetting og synsing fra min side her nå, men jeg vil tro det er noe sånt. Ryktes om at S4 kanskje blir satt i gang med en stor lore patch, a la Freljord patchen.

 

Tidligere så har det i alle fall vært overhaling av masteries, items og softreset av elo, og det er vel mer eller mindre sikkert at det skjer nå også. Til S3 var jo også dette med divisjoner helt nytt (eller kom dette etter S3 hadde startet? litt usikker).

 

Grunnen til at det kalles seasons er jo at det er nettopp det, sesonger mtp profesjonelt spill og det at man har en sluttdato på sesongen for sin egen del. Neste sesong starter man på nytt.

Endret av Blodappelsin
Lenke til kommentar

S3 slutter om to uker. S4 begynner ikke umiddelbart. Når det er vet jeg ikke, men jeg antar at det kanskje er et par måneder til. Du begynner ikke fra lvl 1. All xp, champs, runes, rp, ip og liknende blir beholdt. Det er i ranked det er en reset. Det er sannsynligvis en softreset av MMR/divisions. Det blir også utdelt rewards på slutten av hver sesong, basert på hvilken divisjon man er i ved sesongslutt.

Endret av Blodappelsin
Lenke til kommentar

Jeg gjetter på at det blir noe av det samme, men så vidt jeg vet har det ikke blitt sagt noe offisielt om det fra Riot. Håper på det samme som deg, men har litt lenger å gå atm. Hadde vært fett med Victorious Elise skinnet. Go for it!

 

Edit: Etter hva jeg kan se på http://timeline.leagueoflegends.com/ så begynte S3 01.02.13. Det er sikkert å forvente at S4 vil starte til ca samme tid på året.

Endret av Blodappelsin
Lenke til kommentar

Jo, det ble annonsert det for 2 måneder siden.

 

rewards-bronze-crest.png

Bronze or higher: Season 3 Summoner Icon
You’ll earn a Summoner Icon that displays your accomplishments. There is a different icon for each tier.

rewards-silver-crest.png

Silver or higher: Profile banner trim, Loading screen border, and Victorious Ward Skin
From your profile banner to your loading screen, reach Silver or higher to earn the corresponding trim. Each tier has a different colored trim. At Silver tier, you’ll also pick up a new permanent Victorious Ward skin to light up the jungle your way.

rewards-goldplatdiam-crests.png

Gold or higher: Season 3 medal for Buddy and Team invitations and Victorious Champion Skin
Should you climb to the highest ranks of competitive play, you’ll greet new friends and teammates with a personalized invitation badge that shows off your success in shiny style (unique to your tier). You’ll also earn the permanent Victorious Ward skin and a unique Victorious skin.

 

 

Og til slutt en meget tidlig versjon av Elise sitt nye skin:

http://www.youtube.com/watch?v=hdDaEm9XIko

Lenke til kommentar

When you give a mystery gift, your purchase unlocks a random skin for a champion your friend owns. All skins in the store plus a selection of legacy skins are fair game, so your friend could end up with a legendary or even ultimate skin!

 

Dette blir jo konge :D

 

sa til meg selv: hvem faen gidder å bruke penger på et gratis spill.... nå et par år etterpå med alle champs og alt for mange skins... fuck...

Lenke til kommentar

sa til meg selv: hvem faen gidder å bruke penger på et gratis spill.... nå et par år etterpå med alle champs og alt for mange skins... fuck...

 

Jeg visste allerede da jeg begynte å spile LoL at jeg kome til å bruke penger på det...men jeg ante visst ikke eksakt hvor mye jeg kom til å bruke - og med kommende re-release av limited skins, så vil ikke tiden fremover akkurat bli bedre for lommeboken. :wee:

 

Jeg driver å fører regnskap for moro skyld...men jeg prøver å ikke se på totalen mer enn jeg absolutt må. :green:

Lenke til kommentar

Er silver 2 for øyeblikket. Håper jeg virkelig rekker opp til gold.

 

Mitt inntrykk sålangt er ikke at det er så aldeles vanskelig. Jeg har gått fra Silver 5 til Silver 1 på rundt en måned. Gå inn med ett åpent sinn, sett på noe musikk, drit i hva (evt mute) alle andre skriver om det bare er drittslenging. Finn 1-2 champions per rolle du trives med.

Er du first eller second pick og vil ha mid men lastpicken eller fourth pick har skrevet at han og vil mid så går det an å gjøre ett kompromiss med mindre han går full retard og oppfører seg som en dritt fra før (mid or feed, mid or afk etc), da picker jeg mid og lar han grine. De fleste beliter seg etterhvert.

 

En stund etter at jeg har spilt så tenker jeg på hva jeg kunne gjort bedre og hva som var dårlig osv, og jeg kom på ganske mye der hvor det var rom for forbedringer. :p

 

Kompis av meg, som jeg vil si er på rundt samme skillnivå som meg (kall det gjerne naivt/dumt) gikk fra gold 5 til gold 2 på en helg. Skal være sagt at han spiller sinnsykt mye da, og fokuserer på en rolle og har to champions han spiller som han får 95% av tiden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...