Gå til innhold

Den store League of Legends tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Meh, synes ikke han er såpass OP. Helt klart god, men tror folk bare sliter med at han er ny. Må huske på at han ikke har noen escapeabilities og har to spells som kan misse, Men testa han bare såvidt det var i går, tror nok ikke jeg kommer til å la han bli maincasteren min, men tror han kan være festlig i en AoE teamcomp (amumu, nunu++).

 

 

Lenke til kommentar

Brand er jo jævlig nice. Syk damage burst og ulti er bare lovely. Men som du sier Gaarulf, han er super squishy. Det som er kjekt er at han ikke er stuck med samme rotation. Passiven hans er en stor del av damagen. Man kan kjøre W-Q-E-Ult, Q-E-W-Ult, osv. for å presse mest mulig AOE damage ut.

 

Om man spiller med en god Anivia, Nunu, Malzahar og Amumu/Galio kan man drepe hele team på under 3 sekunder.

 

Har hatt 5 runder med han. 9-4-15, 3-0-6, 16-2-11, 19-0-4 og 8-3-4.

Lenke til kommentar

Det som er irriterende med Brand er de som altså bruker E-Q-W comboen, bruker den dog selv når jeg spiller han, men når han er mot meg er det hvertfall 60% av livet mitt som går bort visst han treffer med alle 3. Caitlyn tar Brand ut enkelt i mid da Caitlyn har helt syk range på skills og auto attacks. AD runes og max på Q tidlig så er du garantert et par kills uansett hvem det er i mid, passe på ganks selvfølgelig.

 

Forresten, er det noen som ikke bryr seg om de spiller med en low level? er lvl 7-8 på EU, men det hadde vært kult å spille med noen norske :p

Endret av Kujta
Lenke til kommentar

Spiller jeg med lvl 8 folk så havner jeg bare på 20-0-0 i kills egentlig =/ No offence.

 

skjønner, liker bare ikke å gå i Solo Queues som lvl 8 hele tiden. Vil heller spille på min lvl 30 på US i Solo Queues enn EU solo Queues som lvl 8. Men finner jeg noen å spille med er vell arranged bedre, uansett lvl. Får vell bare kjøpe XP boost igjen. Kjøpte 7dagers XP boost, men spilte ikke mer enn 6 matches på en uke :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...