Gå til innhold

Vordende gardister foren eder!


Pimmy

Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse
  • 5 uker senere...

Herlig at jeg fant denne tråden! Skal på innrykk den 5. oktober på Rena leir.

Ble omfordelt til HMKG etter at jeg røk på Fallskjermjeger-opptaket, og satser nå med en positiv innstilling på dette kommende året. Skal prøve å få så mye ut av dette som mulig. Ser også at det er litt blandet holdninger rundt HMKG. Jeg vil påstå at det er innstillingen din i forkant, og selvfølgelig personligheten din som avgjør hvilket inntrykk du sitter igjen med. Tilpass deg etter forholdene, og gjør det du blir bedt om. Det går jo mye på psyken også; du vet at du gjør dette kun for en periode, før eller siden forlater du HMKG og setter kursen mot nye eventyr! :)

Dessuten er det jo muligheter for ekstrajobber etter tjenestetid for å øke inntektene noe. Er også interessert i jegerkurs/prøve. Vet ikke om dette er mulig på Huseby?

 

Uansett ser jeg fram til dette!

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Er det avgjort at Garden skal miste Eksortetroppene og jegertroppene sine, slik Hærledelsen planlegger, eller er det bare tomme "trussler"?

Isåfall "mister" de også de to geværtroppene i et geværkompani. Sånn jeg skjønner saken blir geværkompaniene redusert fra geværtropp 1, geværtropp 2, eskortetropp og jegertropp til et visst antall tropper som ikke gjør annet enn vakt og parade.

 

 

Du er gammel spartaner, altså?

Lenke til kommentar

Slik jeg har forstått det blir det kun fra nyttår vakthold ved slott, Akershus, Bugdøy, Skaugum og leir samt. parader. KP3 (drill) vil fremdeles eksistere.

KP5 vil bli sterkt redusert. Ser ikke helt å ha behovet for vedlikeholdstropp, sanitetstropp og diverse logistikkstillinger når gardestridsgruppen forsvinner.

 

Btw, DIIIIIIMMMMMM! (én uke siden nå!)

Lenke til kommentar
  • 3 år senere...
  • 2 uker senere...

Glemte passordet til min gamle konto, som lagde denne nissetråden, men ja, det året var forferdelig. Styr unna garden folkens, om du vil oppleve forsvaret så er det andre steder for det, om du vil slappe av på "norges offentlige folkehøgskole" finnes det bedre grener for det også. Garden er all work no play. Står bare å leker tinnsoldat i ett år! Det blir kjipt etter omtrent 5 min. Om du alikevel ender i garden; kom deg i kp. 5 eller bli på terningmoen! Dette er 3-4 år etter, mener fortsatt garden var et feilgrep hva tjeneste angår.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...