Gå til innhold

Falsk antivirus øker i omfang


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvordan skal en vanlig bruker kunne vite det? Dette er snakk om ren svindel, og de som driver det er utspekulerte kjeltringer. For oss IT-folk er dette opplagt, men for enkelte andre, -som kan være d y k t i g e fagpersoner i sine bransjer, -er dette ikke like opplagt, siden de ikke henger rundt på de samme netttsidene som oss.

 

Generelt bruker jeg å si at dersom alle svindlere hadde gått rundt med en blå ku-tag i ørest så hadde det vært mindre svindel. Problemet er at det ser så riktig ut, og høres så tillitsvekkende ut.

 

Personlige datamaskiner er litt over 30 år gamle. Jeg tror vi må se det i forhold til det, og jeg tror ikke mange i 1930 satte seg i bilen og forventet å kunne kjøre en hel arbeidsdag uten å måtte skru litt.

Lenke til kommentar

Det er ett av problemene med alt FUD som blir spredd rundt om Windows. Alle Windows-brukere er aldri sikker på om de er beskyttet eller ikke, så de trykker på alt av lenker som de tror gir de mer sikkerhet fordi alle de kjenner har fortalt de at du får virus bare av å se på en Windows-maskin.

 

Noe som er rett og du gjør og du bør. :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...