Gå til innhold

Hvordan få saftige sommerkoteletter?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

En god måte er å steke dem lett i panne med mye smør, så leger du det i en panne og heller fløte over det og steker det litt i ovnen, så tar du bakt potet vedsidenav, og de grønnsaker du syns er gode.

Har dessverre ikke fløte, kan jeg gjøre dette uten? Og hvor lenge i ovn?

 

Les litt her du gutt.https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1219737

 

Merk at svinekjøtt skal ha høyere kjernetemperatur enn storfe.

 

Fant ingenting relatert koteletter på de 3 første sidene, da dette er en bifftråd..

 

Er av svin, men har ikke steketermometer

Lenke til kommentar

Greia er at teknikkene kan overføres, da det hanler mye om det samme

 

Riktig dette.

Alfa og omega er høy temperatur før du legger kotelettene i pannen. Det er nok derfor det er lettere for de fleste å lage dette på grill, ettersom ingen legger kjøttet på grillen FØR den er varm.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Akkurat samme fremgangsmåte i panne. Vent til pannen er varm, ha i stekefett, vent til stekefett er varmt, inn med kjøtt. Så kan du enten velge å bare brune det i pannen, for så å steke det ferdig i ovnen, eller steke det ferdig i pannen.

Hva sommerkoteletter angår, kan du nok helt fint bare steke disse ferdig i panne.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...