Gå til innhold

The Rothschild family


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvorfor står det ikke hvem som eier fondet som styrer eier andelene i norges bank da?

Er dette en spøk?

orgkart_stort.png

 

Ellers tror jeg du burde sjekke nærmere hva Verdensbanken gjør; jeg tipper konspirasjonsteorien din blir mer fruktbar hvis du kobler inn IMF -- der eksisterer det i det minste en låneavtale. Verdensbanken har fint lite med Norges Bank å gjøre.

Lenke til kommentar

Hei jeg lagde en tråd for noen dager siden & spurte hva folk kan om penger generelt.

Og det viste seg at de få svarene jeg fikk stemte ganske bra, men var også en del feil.

Wow. Godt at vi har noen allvitende personer her :roll:

 

Men for de menneskene her på forumet som ikke skjønner hvordan penge systemet fungerer på verdens basis så ønsker jeg å vise & forklare det.

Dette er ment å være et diskusjonsforum for Økonomi. Jeg foreslår "Oppslagstavlen" eller et annet passende forum for småprat eller "Alternativt/UFO/Konspirasjon" osv. Det du presenterer er ikke noe debattinnlegg men en bedrevitersk påstand om hvordan "alt" fungerer. Her på forumet er det meningen at det skal diskuteres, ikke misjoneres.

 

Du tror sikkert at jeg lyger eller er gal når jeg sier dette til deg/dere, men jeg skal også bevise det for deg/dere!

 

Tråden her heter (The Rothschild Family) og det er blandt annet denne familien jeg vil lære deg/dere mer om & diskutere.

 

Vist jeg sier til deg at dette er verdens rikeste familie, & at denne familien eier over halve verden & har en kappital på verdens basis på over 500 trillioner usd ville du trodd meg?

 

Eller vist jeg hadde sagt at denne familien finansierte verdens krigen?

 

Tenk over hvordan du ordlegger deg, dette virker særdeles arrogant, og leserne begynner fort å lure på hvorfor du snakker som en barnehageonkel eller predikant. Ta deg heller en forumpause og les deg litt opp på hvordan debatten foregår her, så kanskje vi kan få mer ut av innleggene dine, og at det faktisk kan bli grunnlag for diskusjon istedenfor cut/paste og misjonering.

Endret av mad_arab
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Rothschild's eier Citigroup.

 

Alwaleed bin Talal høres verken ut som noen Rotschild eller noen jøde spør du meg...

 

"Den største aksnoæren (DNs skrivefeil, ikke min) er den arabiske prinsen Saudi-prins Alwaleed bin Talal. Han er verdens 13. rikeste mann, ifølge det amerikanske økonomitidsskriftet Forbes. Med det er han verdens mest velstående araber. Ifølge biografien om Alwaleed bin Talal fra 2005 er han den største, utenlandske private investoren i amerikansk økonomi."

 

http://www.dn.no/forsiden/naringsliv/article1254819.ece

Lenke til kommentar

Rothschild's eier både Citigroup, Goldman Sachs, JP Morgan og en rekke andre banker over hele verden.

Innlegget ditt er sprøyt fra ende til annen, det meste for dumt til å kommentere, men la meg ta den ene konkrete uttalelsen:

Citi

GS

JPM

 

Jada. Rotschild eier sikkert alt, og oljesektoren er selvsagt kontrollert av Rockefeller-familien.

 

Du viser til en liste med de største aksjonærene. Du må jo forstå at det ikke er "sprøyt fra ende til annen" og "for dumt til å kommenteres", når jeg forteller deg ting jeg har lest i bøker, om ting som er allment kjent for de som har studert det. Du er ikke tilbakestående du heller.

Hvis eierne (aksjonærene) ikke eier selskapene, hvem eier det da, og hvor er kildene dine på det?

Lenke til kommentar

Ja greit nok, men Alwaleed bin Talal er hverken like gammel som et par av bankene eller Rothschild slekten, altså ett sted startet det. Jeg vil absolutt ikke fremstå som verken en besserwisser, arrogant eller en konspirasjonsteoretiker, men faktum er at denne slekten har spilt en stor rolle i historen og har ikke fått den oppmerksomheten den burde hatt.

 

Dere har kanskje studert økonomi slik det skal læres, det har ikke jeg og det er derfor vi har vidt forskjellige syn, men noen ganger settes ting mer i kontekst, uten å ha blitt fortalt noen ting hvor man ser det fra et klart syn på overflaten.

 

Det handler om å foreta sammenligninger på tvers av disipliner og epoker. Jeg tar ingen hensyn til snevre og kunstige faggrenser, og ser etter likheter og forskjeller i idéinnhold innen ulike historiske områder. Er også ute etter hvem eller hva ting kan være påvirket av.

Endret av NicolasDarvas
Lenke til kommentar

«... tar ingen hensyn til snevre og kunstige faggrenser» -- hva slags bullshit er dette? Hvem av de som har argumentert mot deg har latt seg blende av det konvensjonelle, hvor har du vist oss at fagtradisjoner hindrer korrekt forståelse av fakta? Det er greit å være ukonvensjonell, men man bør da ta hensyn til fakta. Å komme med noe svada om at vi er konvensjonelle og derfor tar feil er ikke særlig givende.

 

Niall Fergussons bok om Rotschild-familien ble anbefalt tidligere om jeg husker rett, denne er virkelig verdt å få med seg. Han er ekstremt kunnskapsrik, sjeldent pertentlig og en underholder av rang. Han er også sjeldent altetende -- selv den gode David Landes må nok se seg slått i konkurransen om å komme med obskure kilder om alle mulige emner mellom himmel og jord.

 

Ellers enig i at overføring av ideer er et interesant tema. Jobber faktisk med et paper om et par slike tilfeller i øyeblikket. Kanskje jeg skulle tatt med noe om hvordan konspirasjonsteorier overføres istedet for å begrense meg til pengepolitikkens lune rede? ;)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...