Gå til innhold

Skuldersmerter under jogging


Anbefalte innlegg

Etter å ha jogget et stykke, så får jeg vondt i skuldrene, på baksiden. Etter hvert går det over igjen. Men det rare er at, selv etter at joggeturen er ferdig, så får jeg de samme smertene om jeg strammer magemusklene. Smertene er lokalisert omtrent i området rundt skulderbladene. Har vel egentlig hatt det sånn i noen år :whistle:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ingen dovning i fingre nei. Det begynte mens jeg gikk på fotball, men gikk ikke over selv om jeg begynte med styrketrening i stedet. Var på en kort tur nå. Smerter etter ca 2 meter på vei ut av innkjørselen, men jeg klarer å bite tenna sammen (ikke så lur kanskje

men :whistle: ). Det gikk over etter hvert når jeg fokuserte på å være så mye som mulig i gresset i veikanten. Tror jeg må prøve å ta den neste turen i skogen.

Jeg prøvde å slappe av i skuldrene. Var littegranne bedre, og ja, når jeg tenker meg om så er de nok veldig anspente når jeg jogger :hmm:

Skal prøve å fokusere mer på å slappe av i de.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg har opplevd dette selv, men det gikk bort av seg selv etter 3-4mnd. Dette er over 10år siden nå, og jeg har ikke merket noe siden.

 

Mulige årsaker er nerve i klem, muskelsmerter pga holdning, feil pusteteknikk, belastningskade pga sittestilling på skole, jobb el. Det er sikkert et hav av andre mulige årsaker, men disse virker til å være de mest vanlige.

 

For min egen del tror jeg årsaken kan ha vært at jeg pustet med magen istedenfor brystet. Siden jeg hadde fått meg en albue i brystet gjorde det litt vondt når jeg pustet dypt, så uten å tenke over det har jeg sikkert pustet med magen isteden.

 

Det er ikke uvanlig at smertesignaler fra buk/mellomgulv blir feiltolket og oppleves i skulder.

 

PS: Du burde uansett prate med legen din, for det kan være andre ting.

Endret av formann
Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...