Gå til innhold

Hvor mange venter på MSI GX740 065NE?


Gibos

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Et lite spørsmål til de som har oversikt. Er det bare Amentio som leverer denne modellen?

 

Nei, noen andre webmercs forhandlere har den også, men alle bruker nok samme leverandør.... og de andre forhandlerne virker ikke akkuratt mer seriøse enn amentio + har samme leveringstider.

 

abbo.no, papyrus.no en noen til (hint: prisguide.hardware.no)

Endret av OC-Freak
Lenke til kommentar

Jepp, det vil nok hjelpe en god del. Zalman NC-2000 er meget god. Samme er NC-1000 til 15".

 

Supert tips! :thumbup: Jeg bestilte meg en slik Zalman NC-2000 igår fra Dustin for 469,-

 

Med denne så får jeg håpe sønnen min slipper problemene GX740 kan medføre av ballekoking, dårlig sædkvalitet, gpu nuclear meltdown, kinasyndrom og hva værre er ...

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

1. Ingen som har denne pc'n og kan si litt om hvor mye støy den lager.. En sammenligning?? Og om de føler at varmen har fært til noen problemer?

 

2. Er det noe stor forskjell på skjermkortet i GX640 som er ATI HD5850 i motsetning til det i GX740 som er ATI HD5870?

 

3. Ville det vere dumt å kjøpe GX640 med 15'6 skjerm, og muligens litt svakere skjermkort til CA 600 KR mindre enn GX740. (De er de eneste forskjellene jeg kan se)

 

Takk for svar!

Endret av henderico
Lenke til kommentar

1. Maskinen bråker betraktelig, 48decibel er skikkelig høyt.

 

2. Det er en betydelig forskjell på 5850 og 5870. 5870 er jo det beste kortet som er på markedet, mens 5850 er i øverste enden av mid range kortene.

 

3. Det er det bare du som kan avgjøre. Forskjellen vil være om du liker mye eye candy eller om du kan klare deg med mindre bling og lavere oppløsning.

 

Som nevnt før i tråden så yter jo GX740 veldig bra men du får altså mye støy, ett keyboard med dustete plassert fn knapp og slappe taster og et varmeproblem med på kjøpet.

Om dette er noe du er villig til å se bort ifra så vil jeg anbefale deg å kjøpe GX740, hvis du ikke synes det høres så sjarmerende ut så finnes det alternativer, dyrere ja men uten disse problemene.

 

Hvis du har tid til å vente med å kjøpe maskin så mistenker jeg at det i nær fremtid vil komme alternative maskiner som kan være verdt å vente på.

Lenke til kommentar

Det står melllom MSI og ASUS X77JA eller N61JA...

Det er jo skikkelig klasseforskjell på MSI GX640/GX740 og de to maskinene fra Asus.

 

Har du sett på Multicom Kunshan W860? Betraktelig prisforskjell ja, men ytelsesmessig i samme klasse som GX740.

 

Jeg er veldig klar over klasseforskjellen, men tingen er at jeg ikke er noen hardcore gamer, men jeg liker å spille gode spill i god kvalitet. Dette kan ASUSEN klare helt fint. Jeg ønsker ikke en gloheit, bråkete, tastaturdårlig maskin. Faktisk så har den høyere støynivå enn et kjøleskap. Nesten 7db høyere!!! Nei, da ofrer jeg heller litt ytelse.

 

Jeg har planer om å kjøpe Bad company 2 når jeg har fått pc, og alle tilbakemeldnger og tips osv sier at ASUSEN kommer til å kjøre det på 80% eller med instillinger på high, uten problem. Det er godt nok for meg, og BC2 er et veldig krevende spill, så den kommer nok til å takle andre grafikktunge spill nokså bra med mange høye instillinger!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...