Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Deppetråden - Et fristed for tunge tanker (les førstepost!)


Jann - Ove

Anbefalte innlegg

 

Vet ikke helt hva jeg skal gjøre nå..

 

Har slitt med angst og depresjon i 5 år nå..

 

Jeg er lærling i telekommunikasjon i et firma i Oslo nå, men jeg har vært mye borte fra jobb nå i det siste pga depresjonen og angsten. Jeg har hatt 3 uker ferie nå, skulle vært tilbake på jobb igår, men har vært borte både igår og idag pga dette....

Jeg var sykemeldt og mottok penger fra NAV før ferien.

Jeg har veldig lyst til å slutte nå, men vet ikke hva jeg skal gjøre, og hvordan jeg skal få betalt leie osv.

Har veldig lyst til å studere videre, og ta påbygging til studiekompetanse, det er drømmen min nå!

Jeg klarer rett og slett å ikke komme på jobb pga min situasjon, jeg føler den eneste utveien nå er, ja, dere vet hva jeg snakker om..

 

Vet faen ikke hva jeg skal gjøre nå... Jeg blir fysisk syk av å være slik som dette.. Jeg var også innom jobb på mandagen, men jeg måtte bare dra hjem fordi jeg ble så dårlig pga klumpen i magen min. Føltes ut som jeg var 50kg tyngre og slet med å puste. Har vært ofte til lege og psykolog uten at det hjelper noe særlig. Gått på Cipralex 10mg det siste året.

Men nå har jeg altså lyst til å slutte, og studere.. Hvordan går jeg frem? Hva skal jeg gjøre.. Jeg vil ikke havne på gata heller. Jeg har egentlig ingen som kan hjelpe meg nå, som jeg ser det.

Noen som vet hva som skjedde med Korka?

Det der er siste posten hans på forumet, og han gikk inaktiv to uker etter det (nærmer seg et år siden).

 

 

Jeg har vært borte fra forumet veldig lenge nå!

 

Endte opp med å slutte som lærling, er sykemeldt og flyttet fra Oslo og hjem igjen. Søker for tiden etter jobb og livet er litt bedre nå, dog jeg kunne tenkt meg litt finvær snart :) 

 

Godt å se at folk bryr seg! 

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Det derre med at naboen bråker---ta det som en sjanse til å kunne bråke du og, fx ved å spille favoritt-musikken din på høyt volum, eller uten dårlig samvittighet synge arier i dusjen, hoppe tau og sånne ting. Har hatt samme problem, men løste det på den ¨måten. Vet ikke om det er noe for deg da.

Har gjort det lenge, men er ikke hver dag man vil sette på høy musikk eller film med mye bass, selv om jeg. Er man litt syk f.eks er det kjedelig å måtte ha mye bass og høy musikk. Å ha middagsgjester er utenkelig, lite koselig å sitte i "dunk dunk dunk" å ha en bedre middag.

 

Og ja, har klaget MANGE ganger, de skrur riktignok ned da, men opp igjen dagen etterpå

 

Skal bli ferdig med oppussingen å selge så fort som mulig, helst til studenter som fester til langt på natt hver helg...

 

Anonymous poster hash: 2437d...137

 

Er de virkelig like bråkete hver dag?

Ohm...da skjønner jeg at du vil selge. Syns det er sprekt av deg å ta den jobben (med å selge igjen). Jeg hadde ikke orka det.

Lenke til kommentar

Det er trist. Har ikke snakket med noen siden søndag. Ikke et ord. Tror man blir deprimert av slikt - i alle fall treg.

Yes, but "you can't change what you don't aknowlegde"

 

Så det er håp for deg.

 

Tror mange som er i et dårlig forhold også kan bli deprimerte...er glad jeg ikke er av dem i alle fall.

 

Men ja, ensomhet/sosial frakoblethet er nedbrytende på sinnets helse, uten tvil. Jeg tror ikke noen mennesker er født til ensomhet, men at det ligger psykologiske problemer til grunn.

 

Kanskje kan, i noen tilfeller, det å føle seg som en fremmed på jorda, føre til at man utmerker seg på områder der det kreves at man må pløye dypt ned i sin egen avgrunn for å finne grobunn til å skape noe som er veldig personlig men som likevel har universell appell. Jeg tenker på kunstarter, fx musikk, billedkunst.

Lenke til kommentar

Avsluttet et 10årig arbeidsforhold her i mnd skiftet mars april på grunn av at jeg arvet et hus, og arbeidsveien ble for lang. Spilte med åpne kort i mot daglig leder om hvorfor ting ble som det ble, og han sa han hadde forståelse for det. Men han er tydligvis misfornøyd med min avgjørelse, da han har lovet meg en attest der i fra, men har ikke sett noe til den enda, og nå svarer han ikke på mail og han unngår meg når jeg oppsøker bedriften. Og dette er en mann som er veldig opptatt av at folk skal holde avtaler og ting som er lovet.

 

har startet i ny jobb, men er ikke aldeles overbevist om den så jeg driver å kikker etter noe annet, men føler litt på det at det er litt vanskelig å komme seg videre når man ikke kan dokumentere hva man har gjort de siste 10 årene.

 

Har en kompis som kjører vogntog i egen bedrift. Han har spurd meg om jeg er interessert i og kjøre noen turer for han på kveldstid, dette som en liten bijobb, runden tar 4-5 timer med tømmerbil. han har spurd og jeg har sagt at det er bare å si ifra når det er behov, så fikser vi det. men hører aldri noe mer om dette.

 

pluss at opp i alt det mere så har nå mine foreldre valgt å gå i fra hverandre, etter å ha vært sammen i 33år og gift i 28 år, Med det resultat at nå bor faren min sammen med meg.

 

 

dritt lei av alt for tiden, mest lyst til å bare rømme



Anonymous poster hash: f1eb7...474
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det er vondt å gå og føle seg som en kakkerlakk når man er et menneske. Hadde vært greit å kunne knipse med fingrene og bare forsvunnet. Depresjon, jeg er så lei av deg depresjon. Du kommer og går, kommer og går, som du vil. Du er sjefen tydeligvis, og har alltid vært det. Hater deg din jævel!!!

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Noen ganger virker livet helt meningsløst, stadig oftere egentlig. Sliter med å finne grunner til å stå opp, til å gjøre noe i det hele tatt. Frister ikke gjøre noe for å endre det engang. Joda har startet trene, men det gir meg på en måte ingenting. Vet ikke hva jeg skal skrive egentlig, for jeg har ikke noe direkte å klage over, men har ingenting å juble over heller...

 

Vet ikke hva godt det skal komme ut av å skrive her heller, men skader nå sikkert ikke heller...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er deprimert og aleine. Og har funnet en terapeut som ikke er så dyr. Men under terapien får jeg kontakt med følelser som ellers blir fortrengt. Det er nok derfor jeg føler meg som et nervevrak for tida. Så planen nå er å ta en ny omgang med ect-behandling. Jeg tror hodet mitt trenger en skikkelig filleristing!!!

Lenke til kommentar

Ja, ja. Så satt jeg her igjen. En ny "festlig" dag alene i mørket. Men det er såklart ingen guddommelig regel som sier at alle har det bra i "verdens beste land å bo i".

 

Anonymous poster hash: 708fe...d95

 

Litt noe av det samme her. Gikk ut for å se på bålet på stranda, men stakk hjem igjen siden det var så mange folk som gikk sammen og var glade. Utrolig kjipt å være helt alene og føle seg utenfor.

 

Anonymous poster hash: 27914...af5

Lenke til kommentar

Det kalles deppetråden, men det er vel lov å skrive noe positivt som skjer i livet mitt også for en gangs skyld? Jeg har det jæ-ve-lig mesteparten av tiden, men i det siste har ting sett ut til i alle fall delvis å ordne seg. Det hjelper utrolig mye å kunne ha noe å se fram til!

Endret av _Perra
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Satset på å få litt mer energi og livslyst i syden, men samme elendigheten her. Har riktignok gjort mye men føler ikke jeg har fått noe som helst ut av det. Og det blir antagelig bare værre når jeg kommer tilbake i Norge igjen. Ser ikke at det noen gang kan bli bedre enn det er nå. Gleder meg nesten til å kaste bort dagene hjemme nå jeg er i Norge igjen, skremmende tanke.

Jorda, jeg jobber, men tidvis veldig lite, i sommer skal jeg knapt jobbe noe som vil si at jeg kommer til å sløse bort veldig mange dager på ingenting, bokstavlig talt.

 

Anonymous poster hash: 2437d...137

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...