Gå til innhold

Mobilabbonement i England?


Anbefalte innlegg

Hei jeg har tenkt til å flytte til England til sommeren, og det jeg lurer på er om det er mulig å skaffe seg ett mobilabbonement der (Pay-monthly med gratis mobil) uten å ha bodd der i 3 år først? Eller er det ingen unntak fra den regelen?

 

Håper på raskt svar da min Nokia 6110 Navigator tok kvelden på lørdag, og at jeg dermed trenger ny telefon ganske snart. Har da tenkt på HTC Desire, men spørsmålet blir om jeg venter til sommeren med den (hvis det er mulig å skaffe ett slikt abbonement da)og heller kjøper en mobil til 2-300kr nå.

 

På forhånd takk for svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei, Jeg fikk abonnement fra O2 etter å ha bodd der i ett år. Men husker at Carphonewarehouse-folkene ikke ville sette opp ab mitt siden jeg bare hadde bodd der i ett år, så måtte gå direkte til O2 for å få det til. Du trenger bankkonto for å registrere deg, slik at de kan sette opp direct debit (AvtaleGiro), så jeg tror at 3-års regelen gjelder slik at de kan utføre en kredittkontroll. Det må jo finnes en vei om dette (siden jeg klarte det), men det er kanskje best om du ringer inn til en av operatørene og forhører deg om det...

Lenke til kommentar

Ja har sendt mail til t-mobile og de virket det ikke som hadde noe problem med at jeg kunne få abbonement hos dem med en gang :) Kan virke som den 3-års "regelen" kun gjelder ved kjøp hos annen forhandler (med abbonement), noe som er litt synd ettersom det er disse som har de beste tilbudene (ihvertfall det jeg har sett). Uansett har nå bestillt en HTC Desire så får vi heller se til sommeren om det blir en ekstra mobil eller hva vi gjør :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...