Gå til innhold

[PC] Jenter som gamer?


Anbefalte innlegg

Hei, er det noen jente gamere her en plass? xP lyst å game med noen jenter.. Css,bfbc2? noe sånt.. Nei, er ikke noe gammel pervers grise faen. Chill! bare lei av å bare møte gutter når jeg gamer. lyst å spille mot jenter også, må være ganske gøy da!:p

 

Så noen jenter her som gamer cs eller lignende?

  • Liker 3
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse
  • 5 uker senere...

Fakta er at det er mange jenter som spiller spill. Spesielt online.

 

Jeg har absolutt ingen bevis annent enn erfaring.

Bare så det er sagt.

 

Nå skal det sies at de som later som de er jenter på internett pleier ikke akkurat å være veldig moden og de jentene som faktisk spiller på internett er som oftest moden. Man merker det rett og slett fort om man ikke er like umoden selv.

 

 

 

Thumbs up for jenter som spiller dataspill!

  • Liker 3
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Det er ihvertfall tonnevis av Asiatiske jenter (ganske pene t.o.m :ohmy: ) som sitter blant publikum i WCG-turneringene, hvis det sier noe/hjelper :!:

Det ser ut til at Starcraft er det mest populære; men jeg må si at jeg tviler litt på at det finnes noen Norske Starcraft-jenter (i det hele tatt gutter (hint: Norge og Strategi?)).

Det går vel heller i noe overfladiske spill blant gamings-jentene i Norge.

 

Jeg ser for meg to type jenter: WoW-jenter; halveis populære, emo eller fjortisser, og skytespill-'jenter' som denne: http://www.youtube.com/watch?v=ioqxZitukVc

Endret av Dark Fire
Lenke til kommentar

Meh, jeg har spilt massevis av klanmatcher med en jente på laget, og med Teamspeak eller Ventrilo er det ganske obvious å høre at hun faktisk var jente. Hey, et par ganger spilte vi faktisk med to jenter på laget. De hadde "skillz" men var først og fremst morsomme og oppegående mennesker (ganske pene også faktisk!). Hun ene hadde samboer og barn, mens hun andre hadde type og var student.

 

Morsomt når motstanderlaget (som stort sett utelukkende besto av gutter) ble klar over at vi hadde hyggelige jenter på laget vårt. De ville nesten ikke spille, bare chatte og fjase tull. :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Heisann :)

 

Vll bare si at jeg har møtt flere jenter som spiller online games. Nå har jeg for det meste spillt WoW de siste årene, så er vel der jeg har møtt flest. Det intrykket jeg har fått av dem jeg har møtt, er at dem ofte er veldig moden for alderen. En av mine faste MSN-chat partnere møtte jeg gjennom WoW. Hun var med i Ensidia over en lang periode, ble til og med fløyet inn til en blizzcon greie for å raidet LIVE der. Nå spiller hun bare casual på en amerikansk server. Må si at denne jenta er meget ressurssterk, og ekstremt moden for alderen (23). Hun har siden jeg blitt kjent med henne jobbet som klesdesigner for D&G i Milano, og nå eier hun en av Amsterdams største nattklubber, som hun også drifter.

 

Kanskje man kan si at de "jentene" som spiller og er ivrigst etter å fortelle at dem er jenter, er dem som har størst sjanse for å være gutter (umoden)

Lenke til kommentar

Fordi det er detaljer i historien som jeg har utelatt av personlige hensyn. Dessuten for at jeg har møtt henne, både i Milani og Amsterdam, spillt med henne, generelt blitt kjent med henne. Tror ikke det var blizzcon, men en eller annen stor spillmesse, så i alle fall video derfra. Var under SWP tiden.

 

Men ja, jeg skal være enig, det er en spesiell historie ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...