Gå til innhold

Hølete "worn" "teared" Jeans for menn?


Anbefalte innlegg

har lett overalt i byen min, var i sverige forrige helg å lette også. men finner ingen ordentlige hullete bukser for menn!

 

tenker lyse, bleke bukser med hull nedover, helst avlange.

 

er noen jeg har funnet, men det er bare små hull, og ikke fler enn 2-3 per ben, jeg tenkte endel fler.

 

noe i denne fargen: http://www.devilwear.co.uk/store/jack-jones-stan-nico-twisted-396-jeans-p-66176.html

 

vet noen om noe på nettet? :) takk

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Løsning:

Kjøp et par bukser av rådenim. Gå med de i kanskje to år til de er skikkelig lyse og slitt helt perfekt. (På dette tidspunktet kan du jo også vurdere å beholde de slik de er, sikkert mye penere, og du kommer vel til å endre smak etterhvert)

Finn en vinkelsliper og sandpapir, puss og lag hull til du oppnår ønsket resultat. Vinkelsliperen bruker du sidelengs slik at den såvidt kommer nær, kanskje med en 25-30° vinkel langs horisontalplanet.

Lenke til kommentar

Løsning: Finn en vinkelsliper og sandpapir, puss og lag hull til du oppnår ønsket resultat. Vinkelsliperen bruker du sidelengs slik at den såvidt kommer nær, kanskje med en 25-30° vinkel langs horisontalplanet.

 

Dette gjorde jeg. Kjøpte noe billige jeans på Dressman, og grunget de skikkelig opp i garasjen. Resultatet ble faktisk skamfett, om jeg får si det selv. Eneste blooperen var at jeg eksperimenterte med litt klor nederst på ene leggen, og det ble ikke helt bra. Hold deg unna klor med mindre du vet hva du driver med, så bør du få til det der helt fint :)

 

Hvis du gjør dette rett, kan du få jeans akkurat slik du selv vil ha dem. Jeg har kjøpt en god del jeans for rundt 1200 spenn stykket, og dette blir dyrt i lengden. Tror jeg skal prøve meg på dette igjen snart :)

Lenke til kommentar

merke er faktisk ikke så viktig, mye mer klar for å finne noe "unbranded" og kjøpe 3-4 stk. har lett på ebay osv men ikke funnet så mye. en kamerat kjøpte en levis bukse i statene som var jævli kul, og de er jo ikke så dyre i usa

Lenke til kommentar

Sa jeg noe sted at du skulle ha på to bukser? Nei. Jeg sa at noe så harry som Ed Hardy passer fint til noe så harry som lyse hullete bukser. Mao at du like greit kan kjøpe en bukse som BÅDE er Ed Hardy, og lys og hullete. Sånn bare for å kjøre harry-imaget helt ut liksom...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...