Gå til innhold

Test: Nvidia Gefore GTX 480


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Med en pris sikker i nærheten av 5000, og bare rundt 5-10FPS mer i snitt en et 5870 som koster under 3000 så ble jeg lite imponert... Er dog noen fancy funksjoner du får med, samt bedre driverstøtte for Linux, men de fort 2000kr i mellom så blir den helt uinteressant for min del... da blir det heller en heftig SSD..

Endret av vesleengen
Lenke til kommentar

Jeg er ingen fanboy, men dette synes jeg ikke var imponerende i det hele tatt. Hvem vil ha et kort som gir tinitus og smelter fast til hovedkortet? Ytelsesøkningen OVER 60 FPS bryr svært få seg om, og i de spillene du havner nær 20 er vel ATI sine alternativer nesten like gode?

Lenke til kommentar

Lurte et sekund på om det var så lurt av meg å gå for ati tidligere i år, men 4200 kr for et skjermkort med en kjerne? Ikke var det fantastisk mye bedre enn 5870 heller. Er fornøyd med at jeg ikke ventet på fermi :) Men til alle dere nvidia fans der ute, gratulerer med dx11!

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+513

Med nye drivere kan det vel bli litt bedre. Er veldig positiv til resultated i just cause 2 der GTX 480 gir 20 fps mer ved 1920X1200.

 

Dette er yndlingspillet mitt akkuratt nå så da blir det GTX 480 på meg om ett par måneder.

Venter til det kommer nye drivere og kortet vil yte mye mer. Slik er det jo ved ATI også tar litt tid før de får skikkelige drivere.

 

NVIDIA get my money!

 

Kjøper en ATI til søstra mi. Den forrige er gåen.

Endret av Slettet+513
Lenke til kommentar

Må si meg enig med resten av folket her. Ganske så skuffet over ytelsen som Fermi viste her. Hadde forventet at Nvidia virkelig skulle banke i bordet her og vise hvem som er sjefen, men det gjør de så absolutt ikke. Det er jo heller 5870 som viser hvor utrolig sterkt det fremdeles er, og at heller ikke ny arkitektur kan overmanne det. Nei, her gikk 5870 av med seieren.

Endret av XII
Lenke til kommentar
World in Conflict er det eneste strategispillet vi har med i testene våre.

Ehm? er ikke company of heroes strategispill?

 

Ellers mener jeg at jeg hadde ventet på noe annet enn vi fikk se her. Men nå har det alltid kommet drivere i ettertid som har fått kort til å yte bedre :)

Lenke til kommentar

Akkurat som jeg trodde.. ryktet til Nvidia er overdrevet. Utviklere setter Nvidia på produktene deres for å få respekt.. funker noen ganger, men dette her var for all del ikke riktig etter denne ventetiden! Hadde jeg kjøpt dette hadde jeg brukt det på jobb, så jeg slipper å betale strømregningen. Prisen likte jeg heller ikke... Hvem betaler 4200,- for et enkel gpu skjermkort!? (Se bort fra 8800 xxx ultra). Du kan jo for litt mer en SLI prisen til disse beistene få 2 stk. 5970 til en litt stivere prislapp som også nesten dobler ytelsen i forhold til 480gtx i SLI

 

Jeg er veldig fornøyd med å gå ati denne runden, men hvem vet. Kanskje jeg vender tilbake til nvidia når de har fått orden på lanseringer, de syke prisene og de nyeste driverne som har vært litt unormalt Nvidia.

Lenke til kommentar

Savner i denne og andre tester at dere oppgir hva slags Catalyst drivere dere bruker.. Er jo heftig ytelsesøkning i nesten hver eneste driver fra AMD i f.eks Crysis Warhead.

 

Og så synes jeg dere skulle testet flere DX11 titler som Metro 2033 og S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat, for å få sjekket tesselerings egenskapene til Fermi, som jeg personlig var meget spent på.

 

Ingen "compute" apps har blitt testet heller. Fermi er sikkert en liten djevel når det kommer til video encoding eller Folding@Home?

 

Dere burde oppdatere testen deres med litt mer relevante saker;)

 

Dere burde og vurdere å skrive brannfarlig under ulemper? Hvis man ikke sørger for sikker og ordentlig forsvarlig montering og plassering kan jo ting fort gå galt?

Endret av traveler5843
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...