Gå til innhold

[PS3][FIFA10] FIFA SuperCup XIV


Anbefalte innlegg

Fantastisk lite aktivitet fra enkelte her ja.

 

Mangler to kamper, begge mot nextlivee. Jeg får ikke muligheten nå i kveld. Har sittet og ventet i hele kveld hittil. Om du kommer og vil spille nå i siste liten får jeg bare ryke. Mener jeg har gjort nok for å få spilt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fantastisk lite aktivitet fra enkelte her ja.

 

Mangler to kamper, begge mot nextlivee. Jeg får ikke muligheten nå i kveld. Har sittet og ventet i hele kveld hittil. Om du kommer og vil spille nå i siste liten får jeg bare ryke. Mener jeg har gjort nok for å få spilt.

Da er vi to,samme skjedde siste runde også,og vips ble det 4.plass på meg denne gangen også.

Endret av Danielzu
Lenke til kommentar

Må dessverre bare trekke meg, da tiden dessverre ikke har strukket til. Beklager sad.gif

 

Dette er ikke noe forsøk på å henge deg ut, men hva mener du egentlig? Du har jo hatt tid til å spille klubb online flere ganger, man skulle tro du kunne presse inn et par kamper, men jaja.

 

Gå tilbake til det gamle neste cup Steen, utrolig labert av enkelte her inne. Jeg har selv hatt fullt opp med særemne og prøver, men har likevel funnet den lille tiden som skal til for å spille ferdig kampene mine. Forresten håper jeg at alt ligger til rette for at du og jeg kan møtes i B-sluttspill finalen Sindre, den skal jeg klare å komme meg til, helt utrolig at jeg i likhet med deg ikke klarte å komme videre. :p

 

Men, meh, det er som Europa League, ugh.

Lenke til kommentar

Gruppene for mellomspillet er klare og ligger i førsteposten. B-sluttspillet ble veldig lite pga så mange har trukket seg eller ikke deltatt. Jeg velger å ikke fokusere på dette ettersom cupen vil bli forandret forran neste cup, og at vi dermed forhåpentligvis ikke vil oppleve slikt igjen. Fristen for mellomspillet settes til søndag 02/05 kl. 23:59. Lykke til!

 

Jeg vil ellers sette fokus på Brann 1989 sin prestasjon ved å komme til A-sluttspillet med Brann! Meget imponerende :p

Lenke til kommentar

Som det har blitt diskutert må det gjøres noe fra og med neste cup. Den første endringen som vil bli gjort er at det vil bli satt en maks grense på fire stjerner på lag, etter ønsker fra flere spillere. Cupen vil også bli mindre, hvor antall deltakere vil synke fra 24 til 16 lag. Det vil fortsatt være mulig å arrangere et B-sluttspill, men det avhenger av interessen som vises. Den siste og kanskje viktigste endringen som vil bli gjort er at det vil bli utdelt såkalte karantener. Jeg har nemlig sett meg lei av at folk melder seg på for deretter ikke spille eller trekke seg rett etterpå. Spesielt med tanke på at det står klart i retningslinjene for cupen at en ikke trenger melde seg på hvis en ikke har tid. Slik jeg tenker å gjennomføre det er at alle får delta i neste cup. Men hvis en ikke skulle spille majoriteten av kampene sine, eller trekke seg uten gyldig grunn, så vil man bli suspendert fra neste cup. Man vil altså bli nødt til å stå over en cup. Om en har gyldig grunn til å droppe ut av cupen kommer litt an på. Det får bli en avgjørelse som tas der og da av meg. Men det regnes ikke som gyldig grunn at en plutselig ser at en fikk dårlig tid. Eller at det plutselig dukket opp en eksamen. Eller at en rett og slett har mistet gnisten for fifa. Da trenger en ikke melde seg på!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...